Protocol agressions sexistes en espais d'oci

En aquest apartat podeu consultar el PROTOCOL DAVANT LES VIOLÈNCIES SEXUALS EN ESPAIS FESTIUS de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena.

El Protocol s’ha elaborat conjuntament amb moltes persones que han col·laborat en diversos moments del procés i a través de diferents canals. També ha sigut possible gràcies a totes les dones dels col·lectius feministes i persones LGTBI d’arreu, que han compartit els materials, les experiències i els documents necessaris per a l’elaboració de Protocols comunitaris.

En aquest Protocol, han participat activament en l’elaboració:

Coordinació, redacció i dinamització

Mancomunitat de la Conca d’Òdena: Mireia Prat i Aragay (Agent Igualtat Mancomunitat de la Conca d’Òdena)

Diputació de Barcelona: Berta Sánchez i Farràs (Tècnica d’Igualtat referent de l’Anoia).

Equip Observatori Noctàmbules: Ana Burgos García (Coordinadora Noctàmbules), Carla Vall Duran (Tècnica Noctàmbules), Otger Ametller Gutiérrez (Coordinador Departament Prevenció FSC), Pau Zabala Guitart (Tècnic referent Protocol MICOD Noctàmbules) i Pilar Roig (Tècnica en pràctiques Noctàmbules).

Grup Motor

Berta Sánchez i Farràs (Tècnica d’Igualtat referent de l’Anoia), Pau Zabala (Tècnic Noctàmbules), Mireia Prat (Agent d’Igualtat Mancomunitat), Gemma Robert (Servei Prevenció Addiccions Ajuntament d’Igualada), Mireia Subirana (Promoció Salut Ajuntament d’Igualada), Lídia Garcia (Joventut Igualada), Ada Jover (Cultura Igualada), Jordi Sellarès (Igualtat Igualada), Maria Sánchez i Carles Palet (Joventut Vilanova del Camí), Cristina Sánchez (Joventut La Pobla de Claramunt), Pere Regordosa (Cultura Òdena), Maria José Fernández (Coordinadora Mancomunitat)

Comissió Participativa

Grup Motor, Servei SIE, Servei SIAD-MICOD, GAV Mossos d’Esquadra, Policia Local d’Igualada, Policia Local Vilanova del Camí, Policia Local Sta. Margarida de Montbui, ASSIR Anoia, CAP Igualada Nord, Regidories d’Igualtat MICOD, Agència Catalana de Salut Pública, Dones amb Empenta i persones a títol individual.

I totes les persones entrevistades, les persones anònimes que han omplert els qüestionari i les persones que han participat a les sessions de formació i/o tallers i també a les marxes exploratòries.  

Podeu consultar la campanya de sensibilització i prevenció del a Mancomunitat a través dels vídeos de la pàgina. Feu-ne tota la difusió que vulgueu.

Adjunt trobareu també l'informe d'analisi i avaluació dels PUNTS LILA que es van implementar durant les festes majors del 2019 a la Conca d'Òdena.

 
Darrera actualització: 23.10.2020 | 11:33
Darrera actualització: 23.10.2020 | 11:33