Salutació del President

En nom dels set alcaldes i alcaldesses dels municipis de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, us vull donar la benvinguda a la nostra pàgina web, que esperem que us sigui útil per a conèixer els diversos projectes que duem a terme.

Des de fa més de vint anys, la Mancomunitat suma els esforços i recursos dels seus municipis per prestar serveis a la ciutadania de manera coordinada en matèries com la formació i la inserció laboral, la igualtat de gènere, el suport al comerç local, la captació d’inversions i nova indústria, i la creació i manteniment de parcs fluvials, a més de donar serveis mancomunats com ara la recollida d’animals domèstics o la retirada de vehicles abandonats, entre d’altres.

Els darrers quatre anys la MICOD ha rebut recursos de la Diputació de Barcelona que ens han permès tirar endavant projectes de digitalització del comerç i de suport a l’àmbit industrial, entre d’altres. En aquest proper mandat preveiem poder obtenir nous recursos per seguir impulsant projectes clau per al territori, donant prioritat a les accions que recull el Pla d’Acció de l’Agenda Urbana de la Conca d’Òdena, aprovat l’any passat, en els àmbits de territori, cohesió social i qualitat de vida i que van alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 per tal de garantir un futur més sostenible des de l’àmbit de la Conca d’Òdena. Treballem sempre pensant en el conjunt del territori i en l’interès col·lectiu dels habitants de la Conca d’Òdena. Tenim clar que junts som més forts.

Ens agradaria que aquesta pàgina web serveixi per informar la ciutadania i, alhora, per recollir propostes i suggeriments. Us convido a subscriure-us al nostre butlletí electrònic i a seguir-nos a través de les xarxes socials de la Mancomunitat, on informem puntualment de les novetats dels projectes i les activitats que organitzem.

Us saluda cordialment,

 

Marc Castells i Berzosa 
President de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena

 

 

 

Darrera actualització: 24.10.2023 | 12:42
Darrera actualització: 24.10.2023 | 12:42