Campanya #estimaladiversitat

La Kaserna Jove és el Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada i a través dels corresponsals van organitzar la campanya en favor del col·lectiu LGTBI. Els corresponsals són l’alumnat dels centres de secundària que són el nexe entre el departament i l’institut. La campanya va consistir en l’elaboració de cartells amb missatges de sensibilització vers el col·lectiu i també es va enregistrar un vídeo.

La campanya

Sabies que segons la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals el 55% dels menors LGTB pateixen assetjament escolar?

El grup de joves corresponsals de la Kaserna del curs 2015-2016, format per alumnes de 3r i 4t d’ESO de diversos instituts d’Igualada, conscienciat per aquesta i altres dades va decidir engegar la campanya “Per gustos, culs” amb el lema #estimaladiversitat.

La campanya, que pren el nom de la frase “Per gustos, colors” pretén afavorir la normalització de la diversitat sexual i de gènere i la sensibilització sobre el bullying per motius de LGTBIfòbia.

La sèrie de cartells ha estat dissenyada i realitzada pels mateixos nois i noies. Des d’un punt de vista divertit i tot utilitzant com a elements comuns els aliments, promouen la reflexió i la tolerància vers les diferents tendències i orientacions sexuals. Coincidint amb l’inici de les Figues i Ous 2016, per tal de promoure la salut sexual i afectiva, s’ha inaugurat l’exposició dels cartells a la Kaserna.

La campanya també incorpora un vídeo de sensibilització que mostra diferents personatges d’Igualada i Conca, alguns més coneguts que d’altres, amb missatges en favor de les llibertats sexuals i de les diversitats de gènere.

Darrera actualització: 24.03.2017 | 12:29
Darrera actualització: 24.03.2017 | 12:29