Recollida d'animals

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) gestiona el servei de recollida i manteniment d’animals domèstics de companyia abandonats o perduts ( Gossos) dels municipis d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí.
Enguany el servei el presta l’empresa Caniausa Center SL, que disposa de l’acreditació de la Norma UNE 313001 de Gestió Sanitària i Benestar Animal i s’ha convertit així en la primera empresa catalana dedicada a la recollida i custòdia d’animals de companyia en aconseguir-la.
La Norma UNE 313001 és un marc de referencia per al desenvolupament de protocols de maneig i la millora de les instal•lacions de centres de protecció animal de gossos i gats, respectant els preceptes legals vigents. Per la Mancomunitat, aquest reconeixement és una prova més que, com a administració pública, l’exigència amb les empreses que donen servei de recollida i custòdia d’animals és total i que es persegueix els més alts estàndards ja que hi ha en joc el benestar dels animals.
Per activar el servei, en cas de veure un gos abandonat o perdut a la via pública, cal trucar a la Guàrdia Urbana del municipi.

 

Darrera actualització: 08.09.2022 | 16:31
Darrera actualització: 08.09.2022 | 16:31