Ens sentim segures quan caminem per la vila? Marxa exploratòria per a dones

Dimarts, 23 de gener de 2018 a les 00:00

La Mancomunitat de la Conca d’Òdena està elaborant el Protocol davant l’assetjament sexual ens espais públics d’oci, i es troba en la fase de diagnosi. Per a completar aquesta fase, s’han organitzat dues marxes pel territori que tenen l’objectiu de detectar els punts foscos i els espais insegurs per a les dones.

La primera, serà una Marxa Exploratòria per a dones que es farà el proper dijous 1 de febrer a les 8 del vespre. La seva durada serà aproximadament de 2 hores i la convocatòria serà a la confluència dels carrers del Rec i de la Creueta. Ens acompanyarà i dinamitzarà la marxa el col·lectiu Punt 6, especialitzat en urbanisme en perspectiva de gènere.

La segona serà un Recorregut de Reconeixement, pensat per a homes i dones i especialment aquelles persones que treballen tècnicament en el disseny de les ciutats. Tindrà lloc el proper dijous 15 de febrer a les 8 del vespre i la convocatòria també es farà a la confluència dels carrers del Rec i de la Creueta.

Convidem a totes les persones interessades a participar en aquest projecte i a dir la seva respecte les inseguretats i les pors que vivim en els carrers de les nostres ciutats. Per a participar en qualsevol de les dues marxes, caldrà fer inscripció al correu igualtat@micod.cat.

Darrera actualització: 23.01.2018 | 13:18