Notícies

 • 28J 21 de juny de 2017 Dia per l’alliberament LGTBI

  El Dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Trans, Bisexual i Intersexual es commemoren els fets del 28 de juny de 1969 a la ciutat de Nova York, coneguda com la revolta Stonewall, on per primera vegada es va denunciar la vulneració de drets i la repressió social contra les persones LGTBI.  Aquests fets van propiciar que s’escollís aquest dia per commemorar, reivindicar  i  reconèixer tant la diversitat en l’orientació afectiva i sexual com en la identitat i expressió de gènere.

 • reunió MICOD i ACA 26 de maig de 2017 Reunió de la MICOD amb l'Agència Catalana de l'Aigua

  Per part dels municipis de la Conca hi van ser presents els alcaldes d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, Jorba, Castellolí i La Pobla de Claramunt

 • 28M 23 de maig de 2017 La salut de les dones, protagonista aquest mes de juny

  La perspectiva de gènere en la salut permet visibilitzar fins a quin punt els diferents rols atribuïts a dones i homes i les relacions desiguals de poder es vinculen socialment als seus comportaments vers la salut. D’altra banda, fa que es qüestioni la ciència mèdica androcèntrica, basada en un model masculí, i que s’investiguin les diferències biològiques més enllà de les purament reproductives.

 • 17M 8 de maig de 2017 Dia internacional contra la LGTBIfòbia

  El 17 de maig es va establir com a Dia Internacional contra la LGTBIfòbia pel fet que en aquest dia del 1990 l’OMS (Organització Mundial de la Salut) va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals. Actualment, més de 70 països en el món condemnen l’homosexualitat i condemnen els actes sexuals entre persones del mateix sexe amb penes de presó. En alguns d’aquests països en manté la pena de mort per aquest motiu.

 • 4 d'abril de 2017 La Mancomunitat de la Conca d’Òdena i la UEA formen en el sector metal•lúrgic una quinzena de treballadors

  La primera promoció d’alumnes que al novembre van inscriure’s al programa del sector metal·lúrgic anoienc ReinMET, promogut per la Mancomunitat de la Conca d'Òdena i amb la  col·laboració de la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA), està acabant aquests dies les seves 80 hores de pràctiques laborals en empreses després d’haver rebut 300 hores de formació en manteniment industrial.  

 • Stand Fira Bstim 22 de març de 2017 La Conca d’Òdena es presenta com el millor lloc per a les inversions industrials

  L’Oficina de captació d’inversions de la MICOD treballa en un projecte amb quatre actius comarcals

 • 2 de febrer de 2017 El programa coeducatiu arriba a una vintena de centres de la conca

  El programa coeducatiu de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena ha arribat a 10 centres educatius de la conca d’Òdena aquest mes de gener.

 • Nou web institucional 1 de febrer de 2017 Estrenem el nou web de l'ajuntament

  La Mancomunitat estrena la nova pàgina web, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49