Hemeroteca

 • 28J 21 de juny de 2017 28J, Dia per l'alliberament LGTBI

  Amb motiu del 28 de juny, els municipis de la Mancomunitat organitzen actes per a la visibilització LGTBI i per a seguir trencant estereotips vers el col·lectiu. Es penjarà la bandera irisada LGTBI als balcons dels ajuntaments i també es proposarà l’aprovació per ple del Manifest Institucional amb motiu del Dia Internacional a tots els ajuntaments.

 • 28M18 23 de maig de 2017 Dia Internacional d'Acció per la salut de les dones

  Consulta l'agenda d'actes amb motiu de la salut de les dones. Activitats del 26 de maig a l'11 de juliol!!

  Participa!

Pàgina 1 de 9
 • MIFD 8 de novembre de 2018 Mostra Internacional de Films de Dones: Trinta Lumes
  Trinta Lumes de Diana Toucedo: l'Alba té dotze anys i desitja descobrir el desconegut, el misteriós i el fascinant món de la mort. Amb el seu millor amic Samuel entren a cases abandonades, recorren pobles destruïts i s'endinsen a l'interior d'unes muntanyes que amaguen un altre món paral·lel. Un viatge que parteix de la innocència per descobrir el misteri de la lluita entre la vida i la mort.
 • MIFD 28 d'octubre de 2018 Mostra Internacional de films de Dones: Ainhoa, yo no soy esa
  Ainhoa, yo no soy esa, dirigida per Carolina Astudillo. Ainhoa, yo no soy esa és un assaig documental sobre les dones que escriuen i, alhora, una reivindicació de la creació com a via d'exploració i resistència. Una crònica alternativa a la història oficial espanyola dels 90, explicada des d'un punt de vista íntim i feminista.
 • CercleDones 11 d'octubre de 2018 Cercle de dones
  Iniciem el primer cercle de dones promogut pe l'Ajuntament d'Igualada i la Mancomunitat de la Conca d'Òdena. El segon dijous de cada mes, a les 19h al Centre Cívic de Fàtima.
 • Del 5 al 7 d'octubre de 2018 (De 21.00 h a 19.00 h) Espectacle Bomber(s)
  NO ÉS NO. PERÒ QUÈ PASSA QUAN UNA NOIA MENTALMENT LIMITADA, QUE CREU QUE QUAN S’ESTIMA NO ES POT DIR QUE NO, S’ENAMORA PERDUDAMENT D’UN ATRACTIU BOMBER SENSE CAP MENA D’ESCRÚPOLS?
 • 20 de juliol de 2018 Jocs sobre energies sostenibles
  Durant tot el matí, gràcies a la cessió per part de l’Institut Català de l’Energia (l’ICAEN) de la Generalitat de Catalunya, els infants podràn gaudir d'una estona de joc relacionat amb el tema de les energies sostenibles. Podran jugar a jocs com "Energia en un dia" i "Hola Watty".   
 • 12 de juliol de 2018 Projecció de la pel·lícula ENFEMME d'Alba Barbé
  El documental pretén sensibilitzar, informar i difondre la realitat del cross-dressing i de les dones transgènere entre el públic general. Cerca donar resposta a realitats socials emergents i promoure el reconeixement de la diversitat sexual i de gènere a la ciutat, per tal de caminar cap a una vida lliure d'estigmes i violència.
 • 12 de juliol de 2018 Contecontes infantil
  “El Flamí i el Flamota, del foc als incendis forestals”  Sessió de contes organitzat des de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca dÒdena
 • 12 de juliol de 2018 Taller formatiu educatiu
  Taller formatiu educatiu MEFiTU de la Fundació Pau Costa amb la participació de FORESCAT i la col.laboració de l’ADF de Castellolí.
 • 11 de juliol de 2018 TALLER: Diferents-Iguals, prevenció de la LGTBIfòbia a càrrec de l'entitat JIS (Joves per la igualtat i la Solidaritat)
  Taller vivencial i pràctic, a través de dinàmiques de grup, per fomentar actituds de respecte i no discriminació entre sexes i les diferents opcions sexuals.
 • 10 de juliol de 2018 Presentació de les principals conclusions del Procés participatiu Salut i Dones.
  L’11 de juliol del 2017, en compliment dels objectius del Pla de Salut d’Igualada 2015-2018, es va iniciar un procés participatiu amb l’objectiu de recollir les propostes i demandes de la ciutadania en l’àmbit de la salut de les dones. Un any després, se’n presenten els resultats.
 • 10 de juliol de 2018 TALLER: Com ens treballem la nostra LGTIfòbia?
  A càrrec de l’entitat Filigrana. Oferirem un espai de confiança per expressar dubtes i sentiments, compartir experiències, prendre consciència de les diferents formes d’identitat i expressions de gènere i del sistema binari i patriarcal.
 • 29 de juny de 2018 FORMACIÓ: Què hem de saber en l´atenció a les persones trans*?
  a càrrec de la Dra Rosa Almirall Doctora en Ginecologia i Obstetrícia. Màster en sexualitat Humana. Directora ASSIR Esquerra de Barcelona de l´Institut Català de la Salut. Creadora del servei Trànsit, promoció de la salut de les persones trans* de Catalunya (Institut Català del a Salut).
 • 27 de juny de 2018 XERRADA: Les infeccions de transmissió sexual, tu tries
  a càrrec de Xènia Bertran Gumà i Inés Molina Vañó, llevadores dels centres de salut Igualada Nord i Igualada Urbà, i Myrna González, psicòloga-sexòloga de Dones amb Empenta.
 • 26 de juny de 2018 TALLER: Com ens treballem la nostra LGTBIfòbia?
  A càrrec de l'entitat Filigrana. Oferirem un espai de confiança per expressar dubtes i sentiments, compartir experiències, prendre consciència de les diferents formes d’identitat i expressions de gènere i del sistema binari i patriarcal.
 • 25 de juny de 2018 PROJECTE COMNOVA: Procés participatiu de salut comunitària a Vilanova del Camí.
  És un procés participatiu a través del qual s’incorpora la veu de la ciutadania, entitats... per incidir en les decisions que han de prendre els professionals de la salut, el personal tècnic, els gestors de serveis, planificadors/es o la resta de representants públics.
 • 21 de juny de 2018 CINEMA: Una mujer fantàstica, emmarcada en el Cicle Gaudí
  La increïble història d'una dona transsexual que va guanyar l'Òscar a la Millor Pel·lícula Estrangera 2018.
 • 20 de juny de 2018 XERRADA: Dones, drogues i benestar emocional
  amb Gemma Robert, tècnica del Programa Comunitari de Prevenció de les Addiccions d’Igualada.
 • 19 de juny de 2018 Curs d'autodefensa feminista
  Taller pràctic per a dones on es treballarà la consciència de l’espai i del propi cos, així com la comunicació verbal i no verbal, com a eines importants per al manteniment de la seguretat física.
 • 14 de juny de 2018 FORMACIÓ: El sexisme també surt de festa. Actuació davant les violències sexuals en espais d’oci
  per a totes les entitats dels municipis de la Mancomunitat que participen en l’organització de festes majors. 1a sessió.
 • 13 de juny de 2018 PROCÉS PARTICIPATIU: Salut i dones
  7a sessió del projecte. En aquesta ocasió, dedicada a parlar de les malalties més freqüents de les dones.
Pàgina 1 de 9
Darrera actualització: 04.05.2017 | 11:55

Opcions

Darrera actualització: 04.05.2017 | 11:55