Hemeroteca

Pàgina 1 de 6
 • 17 de maig de 2018 Les peripècies del contaconTRANS
  Ens endinsarem a les experiències trans a través de la representació dramatitzada de contes per poder abordar la transexualitat amb la canalla i la família de manera més divertida i tendre, a càrrec de Lioparda. Entrada lliure. Biblioteca de Vilanova del Camí. Can Papasseit.
 • 17 de maig de 2018 Taller LGTBI i decoració de l'espai jove
  Farem una xerrada-taller amb els joves i decorarem l’espai amb motiu del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia
 • 14 de maig de 2018 Recull de literatura especialitzada LGTBI a les Biblioteques MICOD
  Setmana del 14 al 20 de maig amb motiu del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia
 • 14 de maig de 2018 Penjada de la bandera LGTBI als balcons dels Ajuntaments
  Durant la setmana del 14 al 20 de maig amb motiu del Dia internacional contra la LGTBIfòbia
 • 12 d'abril de 2018 XERRADA-COL•LOQUI: Un món color de rosa
  a càrrec de Myrna González psicòloga del SIAD
 • 10 d'abril de 2018 Taller d'apoderament femení i salut
  A càrrec de la Fundació Aroa. Taller de metodologia vivencial i participativa que té l’objectiu de facilitar l’apoderament de les dones a través del treball de les pròpies necessitats i el treball compartit. El contingut de la sessió es basa en la naturalesa biopsicoemocional i cíclica de les dones, en la influència del patriarcat en els rols de gènere i els cicles vitals femenins i en els hàbits de salut i autocura amb perspectiva de gènere.
 • 6 d'abril de 2018 Monòleg i debat: Fina Rius
  Fina Rius (Ass.Q-Ars teatre) presenta Ismene . -germana d’Antígona-, és un personatge de la tragèdia grega a qui l'autora canadenca Carol Frechétte dona veu a partir d’una “conferència” on justificarà els seus actes davant d’un grup de savis. Monòleg teatralitzat que dona peu a temes com: la dona a l’esfera pública, l’apoderament, la desobediència, la sororitat, les heroïnes i les víctimes... A posteriori es genera un debat amb les persones participants
 • 24 de març de 2018 Entrega de premi i exposició del 16è Concurs de fotografia: Com ens veiem les dones? Nosaltres i el desig
  Desig és l'ànsia de satisfer una necessitat o una petició interior per a aconseguir alguna cosa. Busquem el plural. Poden ser físics o més de pensament i emocionals, materials o immaterials, personals o col·lectius... Hi ha desitjos més propis de nosaltres, les dones? Quins són els teus desitjos? Et convidem a reflexionar-hi en primera persona i amb perspectiva de gènere, i a compartir-ho a través de la fotografia. Termini participació 17 de març. 1r premi: 100€, 2n premi: 75€, premi del públic: 50€
 • 22 de març de 2018 COMISSIÓ PARTICIPATIVA per elaborar el Protocol davant l’assetjament sexual en espais públics d’oci.
  Descripció: La Comissió Participativa serà el principal grup de treball que prendrà les decisions més importants sobre el pla i el protocol. Aquest grup pot estar format per les persones que vulguin participar-hi, posant èmfasi en aquells col·lectius que tenen especial interès i que porten temps treballant des d'una perspectiva de gènere.
 • 21 de març de 2018 Cinefòrum: La estrella
  (2013) Alberto Aranda – 95min. Temes que tracta: Conciliació familiar i precarietat laboral / Violència masclista (física i psicològica) / Rols domèstics masculins i femenins a la llar / Diferències socials / Solidaritat femenina / La vida de barri
 • 21 de març de 2018 1r. Treball en xarxa UEA Inquieta
  per a dones empresàries, directives, professionals i emprenedores Descripció: L’objectiu del treball en xarxa serà crear una xarxa útil de contactes entre empresàries, directives i professionals de tot Catalunya que ens permetrà identificar noves oportunitats de negoci i/o de col·laboració.
 • 20 de març de 2018 Procés participatiu: salut i dones
  5a sessió del projecte, en aquesta ocasió dedicat a Salut de les persones cuidadores
 • 17 de març de 2018 De pell sensible amb Montserrat Abelló
  Presentació del llibre: Resplendor de Foc , de Jaume Mesquida Sansó, a càrrec de Laura Borràs , comissària de l’Any Abelló, exdirectora de la Institució de les Lletres Catalanes i diputada al Parlament de Catalunya. ESPERO MERAVELLES en la commemoració del centenari del naixement de la poetessa Montserrat Abelló, amb la cantant Mirna Vilasís, que va conèixer la dimensió més profunda i humana de Montserrat Abelló, amb vincles com l'amistat que les va unir durant molts anys, amb Xavi Múrcia a la guitarra.
 • 17 de març de 2018 Teatrefòrum: el sopar de les princeses
  Espectacle sobre la microviolència en els missatges publicitaris. A càrrec de la Companyia La porta de fusta .
 • 16 de març de 2018 Taula rodona: La taxa rosa
  amb Ibana Tomàs tècnica de Consum de l’OMIC de l’Ajuntament d’Igualada i Marta Roldan que ha investigat la taxa rosa i la seva incidència al municipi d’Igualada en el seu Treball de recerca de Batxillerat. Conduirà la taula Mireia Rubio periodista i cap d’informatius de Ràdio Nova.
 • 15 de març de 2018 Xerrada: Referents femenins transgressors silenciats pel patriarcat
  Referents femenins transgressors silenciats pel patriarcat als contes de fades: personatges i autores, a càrrec de Paula Colobrans Delgado, música i escriptora. La reescriptura feminista com a eina terapèutica pot nodrir-se del coneixement de les fonts literàries d'escriptores i personatges femenins silenciats pel patriarcat. Referents i estratègies que reivindiquen la igualtat. Exemples des de la literatura oral fins a l'actualitat.
 • 11 de març de 2018 VISITA EXPOSICIÓ del FINEART: En clau de gènere negre i femení
  Descripció: Visita comentada per les autores i la comissària Carme Centrich. Xerrada a l’entorn dels llibres de novel·la negra que han inspirat les fotògrafes d’aquesta exposició.          
 • 11 de març de 2018 CURSA DE LA DONA A MANRESA
  Des de la Conca d’Òdena organitzem un grup de dones per participar a la cursa. Inscripció al grup: 93 8035201 Yveth Camús.
 • 11 de març de 2018 Trobada de Tennis dobles femení
  Descripció: Partits de dobles femenins d'àmbit comarcal. Inscripció gratuïta fins al 2 de març al Club de Tennis Montbui de Can Passanals. Tel. 938337191
 • 11 de març de 2018 CAMINADA I ESMORZAR A COLLBÀS
  Hora: 9 del matí (sortida) Lloc: Sortida de Can Titó (Vilanova del Camí) i arribada a l’ermita de Collbàs on tindrem preparat l'esmorzar. Cal inscripció prèvia al telèfon 938050494. Ho organitza: Unió Intercomarcal de CCOO Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf
Pàgina 1 de 6
Darrera actualització: 04.05.2017 | 11:55

Opcions

Darrera actualització: 04.05.2017 | 11:55