Hemeroteca

Pàgina 1 de 5
 • 21 de març de 2018 Cinefòrum: La estrella
  (2013) Alberto Aranda – 95min. Temes que tracta: Conciliació familiar i precarietat laboral / Violència masclista (física i psicològica) / Rols domèstics masculins i femenins a la llar / Diferències socials / Solidaritat femenina / La vida de barri
 • 21 de març de 2018 1r. Treball en xarxa UEA Inquieta
  per a dones empresàries, directives, professionals i emprenedores Descripció: L’objectiu del treball en xarxa serà crear una xarxa útil de contactes entre empresàries, directives i professionals de tot Catalunya que ens permetrà identificar noves oportunitats de negoci i/o de col·laboració.
 • 20 de març de 2018 Procés participatiu: salut i dones
  5a sessió del projecte, en aquesta ocasió dedicat a Salut de les persones cuidadores
 • 17 de març de 2018 De pell sensible amb Montserrat Abelló
  Presentació del llibre: Resplendor de Foc , de Jaume Mesquida Sansó, a càrrec de Laura Borràs , comissària de l’Any Abelló, exdirectora de la Institució de les Lletres Catalanes i diputada al Parlament de Catalunya. ESPERO MERAVELLES en la commemoració del centenari del naixement de la poetessa Montserrat Abelló, amb la cantant Mirna Vilasís, que va conèixer la dimensió més profunda i humana de Montserrat Abelló, amb vincles com l'amistat que les va unir durant molts anys, amb Xavi Múrcia a la guitarra.
 • 17 de març de 2018 Teatrefòrum: el sopar de les princeses
  Espectacle sobre la microviolència en els missatges publicitaris. A càrrec de la Companyia La porta de fusta .
 • 16 de març de 2018 Taula rodona: La taxa rosa
  amb Ibana Tomàs tècnica de Consum de l’OMIC de l’Ajuntament d’Igualada i Marta Roldan que ha investigat la taxa rosa i la seva incidència al municipi d’Igualada en el seu Treball de recerca de Batxillerat. Conduirà la taula Mireia Rubio periodista i cap d’informatius de Ràdio Nova.
 • 15 de març de 2018 Xerrada: Referents femenins transgressors silenciats pel patriarcat
  Referents femenins transgressors silenciats pel patriarcat als contes de fades: personatges i autores, a càrrec de Paula Colobrans Delgado, música i escriptora. La reescriptura feminista com a eina terapèutica pot nodrir-se del coneixement de les fonts literàries d'escriptores i personatges femenins silenciats pel patriarcat. Referents i estratègies que reivindiquen la igualtat. Exemples des de la literatura oral fins a l'actualitat.
 • 11 de març de 2018 VISITA EXPOSICIÓ del FINEART: En clau de gènere negre i femení
  Descripció: Visita comentada per les autores i la comissària Carme Centrich. Xerrada a l’entorn dels llibres de novel·la negra que han inspirat les fotògrafes d’aquesta exposició.          
 • 11 de març de 2018 CURSA DE LA DONA A MANRESA
  Des de la Conca d’Òdena organitzem un grup de dones per participar a la cursa. Inscripció al grup: 93 8035201 Yveth Camús.
 • 11 de març de 2018 Trobada de Tennis dobles femení
  Descripció: Partits de dobles femenins d'àmbit comarcal. Inscripció gratuïta fins al 2 de març al Club de Tennis Montbui de Can Passanals. Tel. 938337191
 • 11 de març de 2018 CAMINADA I ESMORZAR A COLLBÀS
  Hora: 9 del matí (sortida) Lloc: Sortida de Can Titó (Vilanova del Camí) i arribada a l’ermita de Collbàs on tindrem preparat l'esmorzar. Cal inscripció prèvia al telèfon 938050494. Ho organitza: Unió Intercomarcal de CCOO Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf
 • 10 de març de 2018 CINEMA: JUNO. Jason Reitman (2007. 96 min.)
  Juno MacGuff és una adolescent confrontada a un embaràs imprevist. Amb 16 anys, es troba embarassada del seu company de classe Paulie Bleeker. Amb l'ajuda de la seva millor amiga Leah, Juno marxa a la recerca de pares ideals per criar el futur nen.
 • 10 de març de 2018 ACTIVITAT: La dona treballadora i l’Ho-oponopono. L'Autoidentitat.
  Descripció: Com trobar en el nostre dia a dia de dones treballadores la pau, l'harmonia i llibertat des del nostre interior. A càrrec de Josep Mª Torra (Reiki master, Ho-oponopono, radièstesia, reflexologia podal, pranic Healing, Tapping, proteccions energètiques i massatge metamòrfic).
 • 9 de març de 2018 XERRADA a càrrec de Marina Torres, biòloga i comunicadora científica
  Hora: 8 del vespre Lloc: Ateneu Gumersind Bisbal A continuació... SOPAR DE DONES POBLATANES
 • 9 de març de 2018 MONÒLEG I DEBAT: Fina Rius (Ass.Q-Ars teatre) presenta Ismene
  Ismene . -germana d’Antígona-, és un personatge de la tragèdia grega a qui l'autora canadenca Carol Frechétte dona veu a partir d’una “conferència” on justificarà els seus actes davant d’un grup de savis. Monòleg teatralitzat que dona peu a temes com: la dona a l’esfera pública, l’apoderament, la desobediència, la sororitat, les heroïnes i les víctimes... A posteriori es generarà un debat amb les persones participants.
 • 9 de març de 2018 TAULA RODONA: Dones amb tots els drets.
  Conversem amb  Carme Forcadell. Comptarem amb la presència de l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, que tindrà un diàleg amb la secretària quarta de la mesa del Parlament, Alba Vergés, amb la regidora per ERC Igualada, Carolina Telechea i amb la tècnica d’igualtat d’ERC, Mònica Morros.
 • 8 de març de 2018 ACTE CENTRAL DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES
  Lectura del Manifest Institucional del 8 de març i entrega de premi del V Concurs de portades per la igualtat de gènere. I a continuació... RECITAL: Poetesses del segle XX, a càrrec de Margarida Bernús, veu, i Cecili Ruedas, guitarra.
 • 8 de març de 2018 FEM UN MURAL AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES
  Hora: 2/4 de 6 de la tarda Lloc: Cau Jove Ho organitza: Cau Jove de La Pobla de Claramunt
 • 8 de març de 2018 REPARTIMENT DE LLAÇOS LILES
  a diferents espais municipals, per part del Cau Jove
 • 7 de març de 2018 CLUB DEL CÒMIC: El azul es un color cálido, de Julie Maroh
  Tertúlia adreçada a persones adultes que han llegit la mateixa novel•la gràfica. Activitat de continuïtat. Cal inscripció prèvia. Preu d’inscripció anual: 6 € En aquesta ocasió, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el club llegeix l’obra d’una dibuixant de còmics.
Pàgina 1 de 5
Darrera actualització: 04.05.2017 | 11:55

Opcions

Darrera actualització: 04.05.2017 | 11:55