Agenda

 • Del 5 de març al 3 d'abril de 2018 (De 16.00 h a 20.00 h) Exposició: Feminismes de Feminal

  EXPOSICIÓ: Feminismes de Feminal

  Descripció: L'any 1907 es va publicar el primer número de 'Feminal', la primera revista de caràcter feminista a Catalunya, que amb la difusió de l'ideari del feminisme va tenir gran influència en la renovació de l'imaginari de les dones del seu temps. Es trencava així, per primera vegada, la consideració de les dones com un sector al qual alliçonar, prevenir, influir o sobre el qual deixar caure un reguitzell de consells.

 • Dijous, 22 de març de 2018 (De 19.00 h a 21.00 h) COMISSIÓ PARTICIPATIVA per elaborar el Protocol davant l’assetjament sexual en espais públics d’oci.

  Descripció: La Comissió Participativa serà el principal grup de treball que prendrà les decisions més importants sobre el pla i el protocol. Aquest grup pot estar format per les persones que vulguin participar-hi, posant èmfasi en aquells col·lectius que tenen especial interès i que porten temps treballant des d'una perspectiva de gènere.

 • Dissabte, 24 de març de 2018 (De 19.30 h a 21.00 h) Entrega de premi i exposició del 16è Concurs de fotografia: Com ens veiem les dones? Nosaltres i el desig

  Desig és l'ànsia de satisfer una necessitat o una petició interior per a aconseguir alguna cosa. Busquem el plural. Poden ser físics o més de pensament i emocionals, materials o immaterials, personals o col·lectius... Hi ha desitjos més propis de nosaltres, les dones? Quins són els teus desitjos? Et convidem a reflexionar-hi en primera persona i amb perspectiva de gènere, i a compartir-ho a través de la fotografia.

  Termini participació 17 de març. 1r premi: 100€, 2n premi: 75€, premi del públic: 50€

 • Divendres, 6 d'abril de 2018 (De 18.30 h a 20.00 h) Monòleg i debat: Fina Rius

  Fina Rius (Ass.Q-Ars teatre) presenta Ismene . -germana d’Antígona-, és un personatge de la tragèdia grega a qui l'autora canadenca Carol Frechétte dona veu a partir d’una “conferència” on justificarà els seus actes davant d’un grup de savis. Monòleg teatralitzat que dona peu a temes com: la dona a l’esfera pública, l’apoderament, la desobediència, la sororitat, les heroïnes i les víctimes... A posteriori es genera un debat amb les persones participants

 • Dimarts, 10 d'abril de 2018 (De 19.00 h a 21.00 h) Taller d'apoderament femení i salut

  A càrrec de la Fundació Aroa.

  Taller de metodologia vivencial i participativa que té l’objectiu de facilitar l’apoderament de les dones a través del treball de les pròpies necessitats i el treball compartit. El contingut de la sessió es basa en la naturalesa biopsicoemocional i cíclica de les dones, en la influència del patriarcat en els rols de gènere i els cicles vitals femenins i en els hàbits de salut i autocura amb perspectiva de gènere.

Darrera actualització: 15.06.2015 | 13:11
Darrera actualització: 15.06.2015 | 13:11