Invest in the Center of Catalonia

ES /  ENG 

Perfectament situat en el cor de la Mediterrània, amb infraestructures de primer nivell i molt talent dedicat i altament qualificat.

Els sectors més antics conviuen amb els més innovadors i emergents: cuir, tèxtil, paper, automoció es connecten amb disseny, TIC, productes intel·ligents, biotecnologia, salut, del sector energia o valorització de residus. Per aquest motiu el territori disposa d’infraestructures singulars i específiques vinculades i al servei d’aquests clústers.

SÒL INDUSTRIAL DISPONIBLE

Gràcies al Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica aprovat l’any 2023, la Conca d’Òdena té disponibles 200 hectàrees de gran format. A 35 minuts de Barcelona!

Sector 1: 35 ha

Parc Tecnològic i Empresarial
Igualada-Jorba

Sector 2: 113 ha

Entorn de l’aeròdrom
Òdena

Sector 3: 13 ha

L’Hostal del Porc
Vilanova del Camí

Sector 4: 43 ha

El Raval i Can Marquès
Vilanova del Camí

Si necessiteu ampliar la vostra empresa o traslladar-vos a una parcel·la industrial més gran a prop de Barcelona, us ho posem fàcil. Us donem suport en la cerca de la ubicació ideal per a la vostra empresa, i us oferim un canal únic i coordinat de comunicació amb els Ajuntaments perquè el procés administratiu sigui ràpid i àgil.

Escriu-nos a: coordinacio@micod.cat

PER QUÈ INVERTIR AQUÍ?

cultura empresarial + situació estratègica + talent = èxit

7 segles de cultura industrial en la millor ubicació dins de l’eix mediterrani fan que la Conca d’Òdena sigui el millor lloc per a inversions industrials.

Clústers

Competitivitat basada en la cooperació durant set segles

Amb una cultura col·laborativa i clústers innovadors i emergents des de fa 7 segles: Pell, tèxtil, paper, metall, químic, gràfiques, automoció es connecten amb disseny, TIC, smart products, biotech, salut, energia o valorització de residus. Tenim les eines singulars i específiques vinculades al servei d’aquests clústers.

ANY DOCUMENTAT DE LA PRIMERA ACTIVITAT INDUSTRIAL

Formació

Un referent internacional, establint un veritable pont entre el món universitari i el de la innovació, i la producció industrial.

El Campus Universitari d’Igualada i altres centres educatius ofereixen una formació tecnològica de primer nivell, vinculada amb grans sectors econòmics.

  • Càtedra A3 in Leather Innovation
  • Màster universitari en enginyeria del cuir
  • Postgrau en tècniques d’adoberia
  • Màster en direcció técnica de l’adobatge
  • Doble titulació ADE industrial
  • Grau en infermeria
  • Grau en enginyeria química

POBLACIÓ QUE TÉ L’EDUCACIÓ SUPERIOR OBLIGATÒRIA

Innovació

Accions integrals en tot el teixit productiu ens fan pioners i fomenten el creixement.

La innovació en una zona amb cultura molt empresarial sempre ha sigut una bandera de totes les empreses i entitats públiques i privades. Entitats creades exclusivament per al r+D+I treballen per donar suport, crear punts de trobada i generar competitivitat.

CÀTEDRA A³, LEITAT, FITEX, 4D HEALTH, CAMPUS MOTOR ANOIA

Comoditat

El millor entorn per al creixement de l'empresa.

Un ecosistema empresarial viu i dinàmic i una alta cooperació publicoprivada ens han donat un seguit d'equipaments d'alta qualitat per a totes les necessitats econòmiques i empresarials, de qualsevol sector i tipologia d'empresa.

A 35 MINUTS DE BARCELONA EL COST DEL SÒL INDUSTRIAL I HABITATGE MÉS ECONÒMIC

Qualitat de vida & cultura

On t'agradaria viure.

Oferta educativa, cultural i de lleure al més elevat nivell, al costat de Barcelona, una de les ciutats més atractives del món. Més de 19 certàmens anuals altament especialitzats, ja siguin empresarials, lúdics, culturals o gastronòmics que atreuen 95.000 visitants a l'any.

Tenim la ruta de l'aigua, arquitectura modernista, el parc fluvial, turisme industrial i som terra de castells; el lloc ideal per fer vida activa, senderisme, BTT i turisme.

CONTACTE

Posem a disposició de l’empresa una interlocució clara i única, que l’acompanyarà en la cerca de solucions a les seves necessitats, des de la cerca de l’espai físic, l’acceleració de permisos i tràmits, fins a la consideració de condicions específiques que requereixi el projecte.

Avinguda Mestre Muntaner, 86
08700 Igualada
BARCELONA

coordinacio@micod.cat

Darrera actualització: 11.03.2024 | 11:34
Darrera actualització: 11.03.2024 | 11:34