En marxa la nova edició del ReinMET

Dijous, 18 d'octubre de 2018 a les 00:00

Engeguem la 2ª edició del Projecte ReinMET, adreçat a la la recuperació de la capacitat professional i la capacitat productiva en tasques d'especialització per recolzar la reindustrialització en el sector del metall, amb una proposta d'accions formatives i transversals ampliada

Des del maig d'enguany hem iniciat la nova edició del projecte ReinMET en el marc del programa Foment de l'Ocupació a la Indústria Local de la Diputació de Barcelona i amb el suport de la Unió Empresarial de l'Anoia.

La present edició serà bianual i preveu realitzar una acurada tasca de prospecció i diagnosi de les necessitats formatives i perfils professionals en el sector metall a la Conca d'Òdena, per tal de poder dissenyar una proposta formativa adaptada a les necessitats reals del sector. En aquest sentit es preveu ampliar la participació de participants i accions formatives.

A nivell estratègic es vol enfortir la col·laboració público-privada i crear sinèrgies que permetin l'establiment d'unes bases sòlides per futures actuacions en el sector.

De forma transversal es promourà el foment de les vocacions industrials entre la població jove i trencar amb els estereotips de gènere existents al sector apropant-lo a la dona. 

Darrera actualització: 18.10.2018 | 14:25