Ocupació

La indústria és la principal activitat econòmica de la Conca d’Òdena i el seu segell d’identitat. És per això que la Mancomunitat de la Conca d’Òdena treballa pel desenvolupament econòmic del seu territori duent a terme projectes que afavoreixen l’ocupació i professionalització de les persones aturades en l’àmbit industrial.

Els principals programes d’ocupació en l’àmbit industrial:

    • Conca Industrial: facilita la inserció laboral i millora l’ocupabilitat de les persones aturades a la Conca en el sector industrial, especialment joves i dones. Alhora dona resposta a les necessitats del sector i fomenta la competitivitat. 

NOUS CURSOS: Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques i Soldadura. Inscripcions aquí

Mira el vídeo :

    • Conca Tech: impulsa la cadena de valor del Packaging de la Conca d’Òdena. Està organitzat per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i subvencionat per la Diputació de Barcelona en el marc del programa “Treball, Talent i Tecnologia”, per formar els professionals en temes relacionats amb la innovació digital i la sostenibilitat. També ha ajudat a difondre la importància d’un sector massa desconegut encara al propi territori tot i ser el cinquè sector de la comarca en volum de facturació i llocs de treball.

Més informació aquí 

Mira el vídeo sobre el packaging a la Conca d’Òdena :


Mira el vídeo de balanç del projecte Conca Tech :

La Mancomunitat també impulsa programes de suport al comerç i la restauració , i a les empreses en general, i fomenta la implantació i creixement de l’activitat empresarial de la Conca d’Òdena promocionant nou sòl industrial que pugui donar resposta a les empreses del territori que volen créixer i que pugui atraure noves empreses d’arreu interessades a instal·lar-se a la Conca d’Òdena, sempre amb l’objectiu de crear activitat econòmica que generi nous llocs de treball.

Darrera actualització: 06.11.2023 | 11:02
Darrera actualització: 06.11.2023 | 11:02