Visita dels alumnes de Manteniment Industrial del projecte Reinmet a Virkar Group, Talleres Ribacar S.L

Divendres, 5 de juliol de 2019 a les 00:00

Alumnes del curs de Manteniment Industrial, organitzat per de la Mancomunitat Intermunicipal de la Cònca d’ Òdena en el marc del Programa Reinmet (programa en suport del sector del metall- link ),  varen visitar l’empresa VIRKAR GROUP, Talleres Ribacar SL el passat dimarts dos de juliol del 2019.

Un dels àmbits de treball del Reinmet rau en fomentar la col·laboració amb les empreses de l’Anoia en el sector metall i gràcies a aquestes sinergies i detecció de les necessitats de les empreses  gran part dels alumnes ,previ a la finalització del curs, han trobat feina.

VIRKAR GROUP, Talleres Ribacar SL de la mà de Xavier Riba (gerent de l’empresa) va obrir les portes als alumnes amb l’objectiu de donar-los a conèixer el seu  dia a dia com el procés productiu en cada una de les seccions del taller (soldadura, torn, fresa, fabricació,...) especialitats en les quals s’ han format.

Agraïm la col·laboració i implicació de les empreses del sector al programa, i en aquest cas a  VIRKAR GROUP, Talleres Ribacar SL i  a Xavier Riba, que ha acollit a part dels alumnes dels cursos de Soldadura i Manteniment Industrial en pràctiques en altres i actuals edicions del programa i contractació de perfils..

Darrera actualització: 16.06.2020 | 14:23