Visita a l'empresa Bisbal

Dijous, 7 de febrer de 2019 a les 00:00

Els i les alumnes del curs de soldadura del programa ReinMET hem visitat l'empresa Bisbal per aprofundir en el coneixement sobre els diferents materials del sector del metall

Avui els i les alumnes del curs de soldadura del programa ReinMET hem visitat l'empresa Bisbal, en què ens han fet una visita guiada molt complerta per les seves instal·lacions, presentant els diferents tipus de materials de què disposen, els possibles usos que se'n deriven, així com les tasques de manipulació que fan amb aquests (soldadura, tall, plegat, etc.).

L'empresa Bisbal ofereix serveis de distribució de tot tipus de productes siderúrgics, acer inoxidable i ferreteria industrial, a la vegada que també manipulen i entreguen productes a mida (tall, plegat, corbat, foradat, etc.), fabriquen armadures d'acer pel formigó així com portes industrials i residencials. 

Actualment els i les alumnes estan finalitzant el mòdul de formació genèrica del curs, dins el qual una part important tracta de presentar els diferents tipus de materials amb que es treballa al sector, les seves propietats, tècniques de manipulació així com els principals usos que se'n deriven. La visita, doncs, ha servit per poder aterrar els conceptes més teòrics que s'havien presentat a l'aula en un pla més pràctic. Tanmateix, l'encarregat de fer-nos la visita ha ampliat la informació responent a les preguntes que els i les alumnes li han realitzat.

La propera setmana començarem el bloc de formació en prevenció de riscos laborals per tal de, seguidament, entrar al taller a practicar els diferents tipus de soldadura.

Darrera actualització: 07.02.2019 | 13:36