Tallers de temàtica LGTBI per a joves

Dilluns, 13 de juliol de 2020 a les 00:00

Aquesta setmana tindran lloc els tallers online per a joves amb motiu de celebració del 28 de juny, Dia per l’alliberament LGTBI.

“aTRAPant masclismes i actituds LGTBI-fòbiques”

Gaudeixes de la música TRAP? Vols entendre com afecten els rols de gènere en el que escoltem? Aquest és el teu taller…llegeix tota la info i apunta’t!

Generarem un procés de creació col·lectiu entorn la música  TRAP. L’activitat consistirà en un taller online, per reflexionar col·lectivament sobre els estils musicals que s’identifiquen com a propis i que creen representacions socials en quant a valors culturals i actituds davant els masclismes i l’LGTBI-fobia.

Es reflexionarà sobre la història de la música, des dels anys 80s fins a l’actualitat (Trap, reggaeton, etc.), i de quina manera la perspectiva de gènere i de la diversitat sexual han estat presents.

Quan: el 13, 14 i 15 juliol, d’11h a 12,30h.

Per a qui: joves de 14 a 17 anys. Seran 3 grups de 20-25 joves.

Com: Activitat dirigida per entitat ÀÓ Cameres i Acció. A ZOOM

Apunta't aquí: https://formularis.diba.cat/diba/lgtbi/atrapant-masclismes-actituds-lgtbi-fobiques

 

“Pensat, contat i lluitat”

Fartes i farts de LGTB-fòbia, sexisme i discriminació als videojocs? Apunta't al taller i aprèn a crear personatges i històries interactives diverses, inclusives i respectuoses! 

Taller que abordarà de forma integral, crítica i lúdica la diversitat sexual i afectiva en el context virtual i en el món dels videojocs.

L’activitat començarà en pensar sobre el cos-avatar, o com construïm la nostra identitat en els espais immersius, per acabar reflexionant i creant històries interactives a l’estil dels videojocs, a través de la plataforma Twine.

Quan: els dies 13 i 14 de 15.30 a 18.30h

Per a qui: joves de 14 a 17 anys. Seran 2 grups de 15 joves.

Com: Activitat dirigida per l’entitat ArsGames. Cal tenir ordinador i el TWINE i el JITSI MEET (softwares lliures) instal·lats

Apuntat' aqui: https://formularis.diba.cat/diba/lgtbi/pensar-conta-lluita

Darrera actualització: 13.07.2020 | 09:13