Sessió Informativa curs Soldadura

Dimecres, 6 de novembre de 2019 a les 00:00

Iniciem Tercera Acció Formativa en Soldadura

REINMET és un projecte de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) i amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de cobrir el dèficit de professionals i desenvolupar una formació ajustada a les necessitats del sector del metall entre d’altres.

Un dels objectius principals del ReinMET és la capacitació de persones a l’atur en el sector metal·lúrgic, un dels sectors industrials estratègics de la comarca de l’Anoia.

Aquest programa ha previst una tercera acció formativa en l’especialitat de soldadura davant la demanda de les empreses del sector i les persones a l’atur.

De fet en el marc del REINMET, en curs des del passat maig del 2018, ja s’han realitzat prèviament dues accions formatives una en l’especialitat de Soldadura i l’altre en la iniciació al Manteniment Industrial, en les que hi han participat un total de 30 persones i la major part d’elles més d’un 73% ha aconseguit una feina en el sector.

El dia 11 de novembre es dura a terme la primera sessió informativa del curs de Soldadura en la que hi podran participar un total de 15 persones.

El curs que té una durada de hores i preveu al voltant de 150h de pràctiques no laborals en empreses del sector, permetrà Dotar al participant de coneixements teòric/pràctics significatius sobre soldadura TIG  per tal d'executar els processos de fabricació, muntatge i reparació d'elements de caldereria, canonades i estructures metàl.liques.

Darrera actualització: 06.11.2019 | 14:15