S’amplia l’atenció del Servei d’Informació i Atenció a les Dones de la Mancomunitat

Dijous, 16 de setembre de 2021 a les 00:00

Des d’aquest mes de setembre, el Servei d’informació i atenció de les dones de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) ha ampliat les hores d’atenció de la psicòloga. Aquesta millora suposa que la unitat de psicologia doblarà les hores que feia fins ara, passant de 6,5 a 14 hores a la setmana.

Aquest canvi s’ha pogut dur a terme gràcies a una aportació extraordinària realitzada per l’Ajuntament d’Igualada a la MICOD, provinent del Contracte Programa que signen Ajuntament i Institut Català de les Dones.

Aquesta ampliació s’ha traduït en una hora més d’atenció als municipis de Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí i en el cas d’Igualada significarà un total de 9 hores d’atenció setmanals. A més de reforçar els punts d’atenció que ja estan funcionant tots els dimarts al Centre Cívic de Fàtima i a l’Espai Cívic Centre, l’Ajuntament ha ubicat, també, el servei d’atenció psicològica al Casal Cívic Montserrat els dijous al matí.

El Servei d’informació i atenció a les dones compta amb una treballadora social, una advocada i una psicòloga per tal d’atendre qualsevol demanda que puguin tenir les dones. És un servei gratuït i confidencial. Per demanar cita al SIAD cal contactar a través del telèfon 636 365 631 o al correu siad@micod.cat.

Darrera actualització: 16.09.2021 | 14:13