Reunió de la MICOD amb l'Agència Catalana de l'Aigua

Divendres, 26 de maig de 2017 a les 00:00

Per part dels municipis de la Conca hi van ser presents els alcaldes d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, Jorba, Castellolí i La Pobla de Claramunt

El passat divendres, 19 de maig, l’Ajuntament d’Igualada va acollir una reunió dels alcaldes dels municipis que integren la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) amb representants de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

Per part de l’ACA els assistents van ser el seu gerent, Lluís Ridao, el director de l’Àrea Sanejament d’Aigües Residuals, Josep M. Obis, i el cap de la Demarcació Territorial Llobregat-Foix, Josep M. Aguiló. Per part dels municipis de la Conca hi van ser presents els alcaldes d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, Jorba, Castellolí i La Pobla de Claramunt.

Els representants de l’ACA van exposar les prioritats i línies d’actuació d’aquest organisme de cara als propers anys i van avançar als municipis de la MICOD les perspectives pel que fa a actuacions de neteja de lleres i temes directament relacionats amb sanejament que afecten el territori de la Conca d’Òdena.

Els alcaldes van poder tractar també directament amb l’ACA temes relacionats amb cadascun dels seus municipis i, segons la magnitud del tema a tractar, es van acordar reunions especifiques per analitzar amb més detall les problemàtiques.

Darrera actualització: 26.05.2017 | 09:51