Olga Solà Montrabeta guanyadora del VII premi del concurs de portades del 8 de març, organitzat per la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena.

Dilluns, 10 de febrer de 2020 a les 00:00

Les persones integrants de la Comissió avaluadora de  la VII edició del concurs de portades, han escollit com a portada guanyadora la proposta de la jove montbuienca  Olga Solà. A la que se li farà entrega del premi el dia 6 de març a les 12.00h a l’INS Pere Vives Vich, durant l’acte central de la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

En la seva proposta, es posa de relleu la lluita que ens precedeix en el feminisme actual, feta per tantes dones lluitadores i valentes que van obrir camí fins el moment en el que ens trobem. La proposta de l’Olga Solà, serà la portada de l’Agenda d’actes programats per la Commemoració del 8 de març, la qual s’organitza i coordina des de l’àrea d’Igualtat de gènere i LGTBI de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena. D’aquesta agenda se’n repartiran 2.500 copies pel diferents municipis de la Conca d’Òdena.

Des de l’àrea d’igualtat de gènere i LGTBI de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena, es mostra satisfacció per la participació en el concurs ja que s’han presentat 12 portades, fet que mostra que el concurs ja és una activitat consolidada en la commemoració del 8 de març.

Per aquelles persones que n’estiguin interessades, totes les portades presentades al concurs  s’exposaran del 4 al 12 de març a l’Espai Cívic Centre d’Igualada  i del 12 al 20 de març al Hall de l’edifici Montàgora de Santa Margarida de Montbui.

Darrera actualització: 11.02.2020 | 16:17

Imatges

Foto 8m