Obertes les inscripcions per als nous seminaris gratuïts del DigitalCommerce Conca

Dilluns, 30 de maig de 2022 a les 00:00

Dins del programa per la digitalització del comerç “Digitalcommerce Conca”, la Mancomunitat de la Conca d’Òdena ofereix dos seminaris gratuïts adreçats a tots els responsables de comerços, parades de mercat, restaurants o serveis ubicats als set municipis de la Conca d’Òdena (Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí).

El primer seminari tindrà lloc el dimecres 15 de juny i girarà entorn de la gestió del temps, l’organització interna i la gestió de personal, aspectes clau a l’hora de dissenyar una bona estratègia de negoci. La formació “Crea la teva estratègia de negoci” l’impartirà el consultor empresarial Joan Barnés i tindrà lloc el 15 de juny a les 15.30h a la seu d’Ignova Empresa, a Igualada.
El segon seminari es farà el dia 6 de juliol i porta per títol “Fidelitza clients amb les bases de dades”. Tenir bases de dades de clients i saber gestionar-les permet crear un sistema de fidelització, i en el seminari s’ensenyarà als alumnes com fer-ho a través dels programes de gestió de clients. El seminari l’impartirà el consultor tecnològic Alberto Sánchez el dimecres 6 de juliol a les 15.30h a Ignova Empresa en format únicament presencial.
Ambdues formacions són gratuïtes però requereixen inscripció prèvia en aquest enllaç.

 

Darrera actualització: 01.06.2022 | 09:51