Nous professionals en Manteniment Industrial

Dilluns, 6 de maig de 2019 a les 00:00

 

Arrenca la segona formació en metall pels candidats i candidates del ReinMet. Les empreses participants cursaran una formació en robòtica i automatització. 

Ja ha començat la segona fase formativa del projecte ReinMet, en que quinze persones seleccionades s' estan formant en materials, llenguatge i nomenclatura del metall i especialment en Manteniment Industrial.  

El 29 d' abril es va donar el tret de sortida al curs de Manteniment industrial on quinze alumnes realitzaran una formació teòrica de 300 hores més les posteriors pràctiques a les empreses per consolidar els coneixements adquirits. La formació teòrica finalitzarà el 28 de juny i s' iniciara el període de pràctiques. 

L' objectiu és desenvolupar un itinerari d' inserció laboral fomentat en la formació pràctica i el contacte permanent amb les empreses de la comarca i desenvolupar una formació ajustada a les necessisats del sector metal·lúrgic de la comarca. 

Aquesta segona fase compta també amb una sessió formativa per les empreses que participen del programa, ja suigui en la primera fase, en què els alumnes de soldadura ja estàn fent pràctiques al sector, o bé en aquesta nova fase, disposats a tenir alumnes en pràctiques i facilitar-los el contacte amb el sector. 

Per aquestes empreses s' ha organtizat  la Segona Jornada en Indústria 4.0: Robòtica col·laborativa i automatització al sector metall prevista pel proper 14 de maig, a l aUnió Empresarial de l 'Anoia. Aquesta formació va adreçada als empresaris , gerents i cap de departament de PIME's del sector metal·lúrgic . L' objectiu és conèixer de quina manera la robòtica col·laborativa i l' automatització són estratègics per les empreses del sector metall de la comarca de l' Anoia i conèixer casos reals d' aplicacions i bones pràctiques sobre la matèria.  Es tracta d' una sessió impartida per Pepa Sedó . Directora de Robòtica i Automatizació d' Eurecat. 

Més informació i inscripcions a anna@uea.cat

El Projecte ReinMet, sector del metall; sorgeix del Programa OIL (Ocupació a l' Indústria Local), impulsat per la Diputació de Barcelona i cofinançat per la Mancomunitat de la Conca d' Òdena amb la col·laboració de l' Unió Empresarial de l' Anoia.

 

Darrera actualització: 06.05.2019 | 13:44