L’OFICINA DE CAPTACIÓ D’INVERSIONS PRESENT AL FÒRUM AMEC D’INTERNACIONALITZACIÓ

Dilluns, 25 de juny de 2018 a les 00:00

L'Oficina de Captació d'Inversions de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena va assistir, el passat dimecres 20 de juny, al Fòrum Amec organizat per l'IESE de Barcelona. Enguany el  fòrum tractava sobre els ecosistemes d'internacionalització, un nou paradigma col·laboratiu que permet apalancar les capacitats de les empreses. 

El Fòrum Amec 2018 es va celebrar en jornada de matí i tarda a les instal·lacions de l’IESE de Barcelona i va comptar amb l’opinió d’experts en la matèria i testimonis destacats d’empresaris i directius amb una dilatada experiència internacional. Així com també, cal destacar la sessió de networking que es va organitzar dins del fòrum en format de taules estratègiques en què s’intercanviaven experiències i s’establien sinèrgies de col·laboració entre empreses.

L’objectiu de l’assistència a aquest Fòrum no era altre que el de donar a conèixer l’Oficina als directius allà presents, així com també promocionar el territori com una ubicació excel·lent per a l’atracció de noves inversions i empreses, ja que ens trobem al centre de Catalunya i disposem de valuosos actius que fan de la Conca d’Òdena una opció molt atractiva alhora de realitzar inversions.

El proper esdeveniment en el què participarà l’Oficina de Captació d’Inversions serà el Sopar de l’Empresari de la UEA, la nit del sector econòmic i empresarial de l’Anoia, que aquest any es celebrarà el proper 12 de juliol. 

Darrera actualització: 25.06.2018 | 13:48