L’exposició sobre packaging de la Conca d’Òdena arriba a Vilanova del Camí

Dilluns, 26 de juny de 2023 a les 00:00

A partir d’aquest dilluns 26 de juny es podrà visitar l’exposició sobre el packaging de la Conca d’Òdena al vestíbul de Can Papasseit a Vilanova del Camí. L’exposició “El packaging de la Conca d’Òdena, al món”, impulsada per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, es va inaugurar al Centre Cívic Nord d’Igualada el gener, i des d’aleshores ha anat itinerant per diversos municipis de la Conca d’Òdena.

L’objectiu principal del projecte és posar en valor els envasos de productes de marques amb molt renom com Estrella Damm, Ametller Origen, Isdin o Moritz, molts dels quals han rebut premis internacionals, i que han estat dissenyats i fabricats per empreses del territori. L’exposició compta amb uns plafons informatius sobre el procés de l’embalatge, i també amb un vídeo on els principals responsables de les empreses de la Conca d’Òdena expliquen la seva visió i necessitats del sector, i que es pot veure a la pàgina web micod.cat. La mostra es pot visitar de dilluns a divendres de 16 a 20.30 h a Can Papasseit.

La iniciativa forma part del projecte “ConcaTech”, impulsat per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i subvencionat per la Diputació de Barcelona en el marc del programa “Treball, Talent i Tecnologia”, que ha servit per donar resposta a les necessitats d’aquest sector industrial que suposa el cinquè de la comarca en volum de facturació i llocs de treball.

Balanç positiu del projecte

Han estat més de dos anys des que la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) va iniciar el projecte, que deixa un balanç molt satisfactori entre les empreses del sector, ja que ha servit per formar els professionals en temes relacionats amb la innovació digital i la sostenibilitat, i també ha ajudat a difondre la importància d’un sector massa desconegut encara al propi territori tot i ser el cinquè sector de la comarca en volum de facturació i llocs de treball.

Darrera actualització: 26.06.2023 | 18:26

Imatges