La MICOD presenta l’agenda d’actes pel Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, amb una dotzena d’activitats

Dilluns, 8 de maig de 2023 a les 00:00
La Mancomunitat de la Conca d’Òdena ha presentat l’agenda d’actes i activitats que es duran a terme al territori durant els mesos de maig i juny amb motiu del 17 de maig, dia internacional contra la LGTBIfòbia. El programa compta amb un total de 13 activitats sota el lema “transforma la mirada”.

L’agenda que han presentat les regidories d’igualtat dels set municipis de la Conca d’Òdena inclou actes com el concurs de cartells de Vilanova del Camí “lliures per ser, lliures per estimar”, la xerrada “Coneixes les sigles LGTBIQ+?” a Òdena, la presentació del servei SAI LGTBI Igualada, la pintada de bancs amb la bandera LGTBI a La Pobla de Claramunt, i diversos tallers de sensibilització. Destaquen també els dos Punts Lila d’atenció a les violències sexuals i LGTBIfòbiques, a Vilanova del Camí i a Castellolí. Totes les activitats són de caràcter gratuït. 

Un any més, la Mancomunitat posa l’enfocament  en promoure la sensibilització, la prevenció i la visibilització, i convida a tota la ciutadania a participar i recolzar al col·lectiu LGTBIQ+ així com trencar prejudicis envers les identitats no normatives i les orientacions sexuals diverses.

L’Agenda d’actes del 17M, coordinada per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, rep el suport de la Diputació de Barcelona, el Pacto de Estado contra la violencia de género i del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. Les activitats són organitzades des de la Mancomunitat i des de les regidories d’igualtat dels ajuntaments de la MICOD amb el suport d’altres departaments dels consistoris. L’agenda completa d’actes es pot consultar en aquest enllaç. 

Darrera actualització: 08.05.2023 | 12:56