La Mancomunitat de la Conca d’Òdena impulsa una campanya de suport a la restauració davant les noves mesures i restriccions aprovades per la Generalitat

Dimecres, 21 d'octubre de 2020 a les 00:00

El lema és “Vens o vinc” i té com a finalitat incentivar que s’encarregui menjar per emportar als bars i restaurants

La Mancomunitat de la Conca d’Òdena, juntament amb els set municipis que en formen part, ha engegat una campanya per incentivar que s’encarregui menjar per emportar als bars i restaurants, que han hagut de tancar a causa de les restriccions aprovades per la Generalitat per intentar aturar la propagació de la COVID-19. La campanya porta per lema “Vens o vinc”.

La iniciativa s’impulsa des de les xarxes socials, Facebook i Instagram de Conca Comerç, Micod i tots els establiments i institucions que l’han volgut també compartir. A més també es fan insercions publicitàries en els mitjans locals i comarcals. La campanya remet a la web www.concacomerç.cat on es pot trobar el llistat de bars i restaurants que ofereixen el servei per comprar menjar per emportar o a domicili.

Tots els establiments de la restauració de la Conca que vulguin sumar-se gratuïtament a la plataforma, només han de registrar-se a través de la mateixa web www.concacomerç.cat

www.concacomerc.cat   és una plataforma que té com a objectiu potenciar el sector comercial de la Conca d’Òdena, en què el comerciant pot donar visibilitat i promocionar el seu negoci, i la ciutadania pot consultar els diferents establiments, les seves promocions i esdeveniments. També inclou una àmplia oferta de restauració i un apartat amb propostes d'oci, cinema, actes culturals, activitats lúdiques, entre d'altres.

Aquesta acció s’emmarca dins el conjunt d’actuacions impulsades per la MICOD per tal d’ajudar a la represa, recuperació i reactivació del comerç i la restauració i que comptem amb la subvenció que el Departament d’Empresa i Coneixement va transferir al Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), per destinar-lo a la reactivació del comerç dels 7 municipis que integren la MICOD.

Tot i que els establiments de restauració no estan oberts per consumir-hi, el client té la possibilitat d’encarregar el menjar i anar-lo a buscar o que li portin. La mesura de tancar bars i restaurants va entrar en vigor el divendres 16 d’octubre i es preveu que s’apliqui almenys durant quinze dies.

 

Darrera actualització: 21.10.2020 | 13:51