La jove igualadina Júlia Guarro, guanyadora del concurs de cartells del 8 de març

Dimarts, 8 de febrer de 2022 a les 00:00

Ja s’ha fet públic el veredicte de la novena edició concurs de cartells del 8 de març; la guanyadora ha estat Júlia Guarro, una igualadina de 24 anys que s’endú un premi de 300 euros i la satisfacció de veure la seva imatge gràfica en tots els materials que s’editaran per difondre les activitats commemoratives del Dia Internacional de les Dones a la Conca d’Òdena.

Han format el jurat Margarida Fité, de l’entitat Dones amb empenta, Patricia Carreño de La Incòmoda, Felicidad Ruiz i Carmen Robles de l’Associació de dones Assocprocat, Nil Morist de l’Escola Municipal d’Art La Gaspar i Mireia Prat de l’Àrea d’igualtat de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena. Enguany el veredicte ha estat força disputat gràcies a l’alt nivell de les obres presentades, i el jurat ha escollit la proposta de Júlia Guarro pel seu impacte i pel missatge que transmet l’obra.
L’obra guanyadora expressa un missatge d’apoderament, de sororitat i de reivindicació. Presenta una imatge icona dels feminismes; dones juntes reivindicant espais, drets i llibertats. 
El concurs era obert a totes les persones empadronades a la comarca de l’Anoia nascudes abans del 2006 que no es dediquessin professionalment al sector del disseny gràfic, i les obres podien estar fetes amb qualsevol tècnica: fotografia, il·lustració, graffitti, pintura, format digital, etc.
Totes les obres presentades al concurs s’exposaran a partir del 8 de març i fins el dia 31 de març a l’espai d’exposicions de l’Espai Cívic Centre d’Igualada.

Darrera actualització: 08.02.2022 | 16:20