Jornada d' Speed Dating en el marc del projecte la Conca Industrial 4.0

Dilluns, 16 de novembre de 2020 a les 00:00

El projecte Conca Industrial 4.0, subvencionat per Diputació de Barcelona, té per objectiu afavorir la inserció dels joves en el sector industrial del nostre territori.

La MICOD i la Unió empresarial de l’ Anoia impulsen una sessió pràctica de generació d’oportunitats professionals i de coneixement de potencials perfils per cobrir vacants d’ocupació de les empreses de la Conca el proper 15 de desembre en el marc del projecte la Conca Industrial 4.0

En aquesta jornada, deu dels  dotze joves (dos s' han inserit laboralment abans de finalitzar l' acció formativa) participants de l’acció formativa, teòrica- pràctica, en l’especialitat de “Polimantenidor industrial”, s’ entrevistaran amb empreses de RRHH de la Conca d’ Òdena i responsables de ETT. Els participants tenen d’ entre 16 i 25 anys i amb un nivell formatiu d’ ESO i Cicles Formatius de Grau Mitjà. La formació, que estan portant a terme actualment, té una durada de 300 hores i té com objectiu capacitar-los en coneixements d’ electricitat, soldadura, pneumàtica i electropneumàtica, a fi de portar a terme tasques de manteniment en qualsevol sector d’activitat industrial.

L’activitat de Speed Dating és una sessió pràctica de generació d’oportunitats professionals, per als participants del programa, i de posar en coneixement a les empreses del nostre territori de perfils aptes per cobrir possibles vacants. Cada candidat farà  una ronda de converses amb tots els selectors i exposarà, dins un temps màxim preestablert, el seu perfil professional. Posteriorment, es dura a terme  una taula rodona d’anàlisi i de conclusions per part de les candidats i les empreses.

Dia i hora: 15 de Desembre de 2020, de 9:30 hores a 13:00 hores

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual a través de la plataforma gratuïta Google Meet. que permet la creació de sales simultànies i no requereix de cap instal·lació de programa si es fa servir des d'un ordinador (des de mòbil o tablet també es pot fer servir, requereix baixar-se l'app que és gratuïta). 

Aquesta iniciativa l'organitza la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’ Òdena amb la col·laboració de la Unió Empresarial de l’ Anoia i Maria José Arpi  de l’ empresa KTC Talent  Consulting.

 

Us animem a tots i totes a participar-hi

Darrera actualització: 16.11.2020 | 09:20

Imatges

alumnes