Formem part de la missió dels Quatre Motors per Europa, als Països Baixos

Dimecres, 20 de febrer de 2019 a les 09:00

Del 18 al 20 de febrer, l’Oficina de Captació d’Inversions Empresarials de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) participem a la missió dels Four Motors for Europe als Països Baixos. En aquesta ocasió, Baden-Württemberg, com a actual presidència dels Four Motors, ha proposat aquesta missió conjunta sobre mobilitat i lifescience & health.

El país on té seu la trobada és un dels motors d’innovació en els sectors de la biotecnologia, la logística i la mobilitat electrònica. Recentment gràcies a la implicació de diferents agents econòmics del territori, han desenvolupat un ecosistema clau en mobilitat verda i intel·ligent, així com medtech.

 

Four Motors for Europe

Els Quatre Motors per Europa és una associació de cooperació interregional entre Catalunya, Baden-Württemberg (BW), la Llombardia (Itàlia) i Alvèrnia-Roine-Alps (AURA) amb l’objectiu d’enfortir i incrementar les potencialitats econòmiques, científiques, socials i culturals d’aquests territoris, que són capdavanters a escala europea en aquests àmbits.

L’objectiu de la coalició és reforçar la competitivitat i cooperació en sectors clau per als respectius territoris com són l’economia, les tecnologies de la informació i la comunicació, la recerca i innovació i el medi ambient; intercanviar bones pràctiques en aquests sectors; elaborar posicionaments polítics comuns per presentar davant de les institucions europees; organitzar esdeveniments conjunts per compartir bones pràctiques i posicionar-se conjuntament sobre un tema específic, i promocionar la internacionalització dels territoris i les seves empreses.

Darrera actualització: 20.02.2019 | 12:02