Els alumnes del Curs Polimantenidor Industrial de la Conca Industrial 4.0 finalitzen amb èxit les pràctiques de Soldadura

Divendres, 30 d'octubre de 2020 a les 00:00

La MICOD promou la inserció laboral dels joves de la Conca en el sector industrial amb  la  Conca Industrial 4.0, programa subvencionat per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral dels/les joves de la Conca en el sector industrial mitjançant l’activitat formativa en “Polimantenidor Industrial” amb el que es vol facilitar que els joves aprenguin un ofici, possibilitant la seva inserció en el món laboral i, a la vegada, donar resposta a les necessitats de les empreses del nostre territori. 

 

Aquest divendres 30 d’ octubre els dotze  joves  de entre 16 i 25 anys que participen en el programa de la MICOD la Conca Industrial 4.0 que estan realitzant l’ acció formativa Polimantenidor Industrial  finalitzen amb èxit el tercer mòdul: Soldadura.

Durant el mòdul formatiu han après a identificar les eines i maquinària utilitzada  en processos de soldadura, característiques, funcions, funcionament i conservació, materials de soldadura; característiques, tractament, rendiment i aplicació, procediments de soldadura, fosa i connexió segons els diferents materials a unir. Coneixements reforçats amb la realització de 50 hores de pràctiques al Taller de Soldadura.

Dilluns dos de novembre inicien el tercer mòdul del curs Pneumàtica on aprendran els principis bàsics de la mateixa, les diferents eines i màquines utilitzades a la pneumàtica, la seva funció, característiques, funcionament i conservació, materials utilitzats, peces i components a utilitzar; descripció, identificació, característiques, funció i col·locació del sistema.

Al mòdul es realitzaran 40 hores de pràctiques a amb la simulació sobre el programari del funcionament d’ una instal·lació i detecció de les errades en el sistema pneumàtic.

Darrera actualització: 30.10.2020 | 14:16

Imatges

alumnes alumnes