Els alumnes de la Conca Industrial assisteixen a sessions per aprofundir en les competències de les noves formes de treball 4.0

Dimarts, 10 de novembre de 2020 a les 00:00

La MICOD promou la inserció laboral dels joves en el sector industrial a través del programa, La Conca Industrial, subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Aquest dilluns nou de novembre els dotze  joves  de entre 16 i 25 anys que participen en el programa de la MICOD la Conca Industrial 4.0 han començat una de les tres accions complementàries previstes en el projecte: Tallers de cerca de feina en l’ àmbit 4.0.

Els tallers han anat  a càrrec de Laura Revés  economista i coach amb l’ objectiu d’   empoderar els joves en tot el projecte de cerca de feina vinculat a noves tecnologies, gènere i els nous reptes que planeja un mercat laboral canviant en que cada cop més es posa en valor les competències digitals , marca personal i competències digitals. De forma pràctica han treballat claus de la comunicació, marc generacional , generació pandemial,  actitud proactiva versus reactiva entre d’ altres..

Després de realitzar els tallers els dotze joves participaran en les sessions de la nova edició del Prepara't, la Setmana de l'Ocupació d'Igualada. Un projecte impulsat per l’ Unió Empresarial Anoia  i l’ Ajuntament d’ Igualada que  dona eines i propostes per a la recerca de feina a les persones que estan en situació d'atur o volen fer un canvi professional.

Els actes es duran a terme en format virtual del 16 al 20 de novembre i els assistiran al “Connecta”, una activitat relacional entre empreses i persones que busquen feina. Es tracta d'una oportunitat única per contactar amb empreses de diferents sectors econòmics de la comarca que cerquen personal per a les seves plantilles. Cadascuna de les empreses atendrà a totes les persones interessades en conèixer la seva proposta laboral.

Els taller deixem una petjada que Sumi han sigut organitzats per la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca  d’ Òdena, i han comptat amb la col·laboració de TIC ANOIA i Laura Revés com a docent, coach i dinamitzadora de l’ acció.

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 10.11.2020 | 11:38

Imatges

Laura Ravés tic anoia