Dimarts que ve, nova sessió de formació gratuïta per a establiments comercials

Dimecres, 10 de novembre de 2021 a les 00:00

Aquest proper dimarts dia 16, la Mancomunitat de la Conca d’Òdena ofereix una nova sessió gratuïta de formació per a comerços i restaurants dins del programa “DigitalCommerce Conca”. El tema de la xerrada és “Organització interna i gestió del temps per una millora productiva i de direcció”, i es treballarà com organitzar-se millor internament per assolir els objectius fixats.

La formació anirà a càrrec de Joan Barnés Barbero, llicenciat en Administració d’Empreses i consultor especialitzat en Estratègia i Organització per a empreses i comerços a COMMsulting.

El seminari es farà el dimarts 16 de novembre de manera exclusivament presencial a la sala d’actes d’Ig-Nova empresa (c/Lleida, 78 d’Igualada), de 15h a 16.30h, està adreçat a tots els establiments comercials de la Conca d’Òdena i és gratuït. Per inscriure’s cal omplir el següent formulari.

Digitalcommerce Conca és un ambiciós projecte de digitalització del comerç local que s’emmarca en el pla de suport al comerç de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena finançat amb 250.000 euros per la Diputació de Barcelona. El projecte ajuda de manera personalitzada a quaranta comerços a digitalitzar-se, i també ofereix cada mes seminaris grupals de formació transversal en l’àmbit de la comunicació i la digitalització oberts a tots els establiments comercials. 

Darrera actualització: 10.11.2021 | 14:08