Deu empreses i onze candidats a l’Speed Dating del projecte Conca Industrial impulsat per la MICOD

Dimarts, 15 de desembre de 2020 a les 00:00

El projecte Conca Industrial 4.0, subvencionat per Diputació de Barcelona, té per objectiu afavorir la inserció dels joves en el sector industrial del nostre territori.

Aquest matí  la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’ Òdena  ha acollit la jornada d’Speed Dating on line:  una sessió pràctica de generació d’oportunitats professionals i de coneixement de potencials perfils per cobrir vacants d’ocupació en el sector industrial de les empreses de la Conca amb la col·laboració de la Unió Empresarial de l’Anoia i KTC Global.

 

 

En aquesta jornada, onze participants de l’acció formativa, teòrica- pràctica, en l’especialitat de “Polimantenidor industrial”, s’han entrevistat amb els responsables de recursos humans de diferents empreses de la Conca d’ Òdena  com Eurofirms,  Grup Català de Treball, Randstad, Isma 2000, Ultramagic, Calaf Grup, Revimon (Revisiones y Montajes), Auria Grup,  Dicor i ABC Leahter.

Els participants tenen d’ entre 16 i 25 anys  amb un nivell formatiu d’ ESO i Cicles Formatius de Grau Mitjà i han finalitzat la formació en polimantenidor industrial amb una  de 300 hores i quatre mòduls: electricitat, soldadura, pneumàtica i electropneumàtica, a fi de portar a terme tasques de manteniment en qualsevol sector d’activitat industrial.

Cada candidat  ha fet  una ronda de converses amb tots els selectors per exposar el seu perfil professional, interessos, inquietuds i aspiracions en l’entorn laboral. Les empreses han entrevistat tots els candidats i han compartit experiència i recomanacions amb els joves aspirants.

Al finalitzar s’ ha dut a terme una taula rodona d’anàlisi i de conclusions per part de els candidats  i les empreses.

La voluntat és que d’aquestes trobades puguin sortir-ne oportunitats tant per les empreses, de comptar amb joves professionals pels seus equips, com pels candidats, de poder entrar a  formar part d’una d’aquestes empreses de l’Anoia.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada per la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’ Òdena amb la col·laboració de la Unió Empresarial de l’Anoia i l’empresa KTC Talent  Consulting.

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 15.12.2020 | 16:04

Imatges