Crida a les empreses que busquen professionals de soldadura, electricitat, pneumàtica i electropneumàtica

Dijous, 10 de febrer de 2022 a les 00:00

Després d’escoltar les necessitats laborals de les empreses de la Conca d’Òdena, la Mancomunitat de la Conca d’Òdena vm organitzar el curs de Polimantenidor Industrial (dins del projecte Conca Industrial 4.0) que ja ha arribat a al seva fase final.

El curs ha tingut 14 alumnes d’entre 17 i 29 anys que durant gairebé 300 hores s’han format en soldadura (TIG, MIG, elèctrode) en electricitat industrial i en pneumàtica i electropneumàtica, i ja estan pràcticament a punt per incorporar-se al mercat laboral. Tots ells estan inscrits a garantia juvenil i tenen perfils d’educació bàsica, CFGM i/o batxillerat (excepte algun amb estudis específics de manteniment i electricitat), i motivats per treballar al sector del manteniment industrial, la logística, l’electricitat, la pneumàtica i la soldadura.

La Mancomunitat ofereix tres possibilitats a les empreses que poden requerir professionals formats en polimanteniment industrial:

-Contractació dels alumnes amb ganes de créixer dintre de l’empresa. Com a joves menors de 30 anys i registrats a l’atur, la seva contractació laboral té diverses bonificacions (Bonificacions i reduccions a la contractació laboral de joves menors de 25 anys, Contractació de persones joves en situació d’atur).

-Acollir alumnes en pràctiques, perquè puguin completar la formació rebuda treballant un màxim de 100 hores a la vostra empresa entre el 18 de febrer i el 31 de març (5 hores diàries). Es formalitzaria un conveni de pràctiques entre la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i l’empresa participant.

-Entrevistes als alumnes en una sessió d’Speed Dating que tindrà lloc el dia 24 de febrer entre les 8.30 i les 13.30h.

En cas d’estar interessats en participar en algunes d’aquestes actuacions o per rebre més informació, cal adreçar un correu a comerc@micod.cat.

Darrera actualització: 10.02.2022 | 16:17

Imatges