Conca Comerç serà present a FirAnoia aquest cap de setmana

Dimecres, 22 de setembre de 2021 a les 00:00

Conca Comerç, la plataforma online de serveis als comerços i la restauració de proximitat de la Conca d’Òdena, impulsada per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) amb el suport de la Diputació de Barcelona, serà present a l’edició d’enguany de FirAnoia. Donarà a conèixer tots els avantatges i beneficis de la plataforma, novetats i actualitzacions, a l’estand de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena durant els dies 24, 25 i 26 de Setembre al Passeig Verdaguer d’Igualada.

Des del seu naixement l'abril del 2020, a la plataforma Conca Comerç s’hi han incorporat millores per donar una resposta a la digitalització del comerç i la restauració, tot incentivant la compra i posant en valor el comerç local. En aquest sentit, s'ha millorat el disseny i imatge del web i el seu contingut, per fer-la més vistosa i atractiva, i s'hi han incorporat noves funcionalitats per tal que els establiments adherits puguin aprofitar al màxim les opcions d'oferta, promoció i esdeveniments i siguin més visibles per als usuaris. Una de les grans novetats, és que a partir d’ara els establiments comercials tindran l’opció de generar un codi de descompte propi i únic per aplicar als seus productes o serveis.

Pel que fa a l’usuari, hi podrà trobar ofertes i promocions actualitzades i exclusives de Conca Comerç, així com sortejos, vals descompte i codis descompte que només trobarà a la plataforma. També pot accedir a informació actual sobre els esdeveniments del comerç i la restauració, cartellera de cinemes actualitzada i la possibilitat de conèixer, contactar i comprar als comerços de la Conca d'Òdena. A FirAnoia també es presentarà el nou adhesiu de la campanya "Jo  Compro a Casa" que es podrà trobar a tots els establiments comercials de la Conca d'Òdena aviat.

A més del projecte de Conca Comerç, a l’estand de la MICOD de FirAnoia també es presentarà el projecte MOBICO, un nou servei de vehicle elèctric compartit que es posa en marxa el proper dilluns a la Conca d’Òdena i que permetrà, a través d’una APP, llogar per minuts cotxes, motos i patinets elèctrics per desplaçar-se a qualsevol punt dels set municipis de la Mancomunitat. Es tracta de la primera prova pilot de mobilitat intel·ligent que es farà al país fora de l’àrea metropolitana.

Darrera actualització: 22.09.2021 | 10:58