Conca Comerç s’alia amb Mobico i regalen minuts de vehicle elèctric a qui compri en proximitat

Dimarts, 23 de novembre de 2021 a les 00:00

La plataforma online de serveis als comerços i la restauració de proximitat de la Conca d’Òdena, Conca Comerç, ha arribat a un acord amb el servei de vehicle elèctric compartit MOBICO per llançar una campanya inèdita: per cada 10€ gastat en un comerç de proximitat, l’usuari n’obtindrà un de gratuït per utilitzar les motos i els cotxes elèctrics distribuïdes als set municipis de la Conca d’Òdena.

La campanya té com a objectiu promoure el comerç de proximitat i, alhora, la mobilitat sostenible; comprant prop de casa s’ajuda al teixit comercial del municipi i desplaçant-se en vehicle elèctric no es contamina. Mobico té actualment una flota de cotxes i motos elèctrics distribuïts pels set municipis de la Conca d’Òdena (Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí), i per utilitzar-los només cal descarregar-se l’APP MOBICO. Els vehicles Mobico es poden aparcar sense pagar a la zona blava.

Per beneficiar-se de la campanya només cal haver comprat en un dels 300 establiments (comerços, restaurants i parades de mercat) de la plataforma Conca Comerç, descarregar-se l’APP Mobico i enviar una foto del tiquet de compra al número de whatsapp que indica l’aplicació. Automàticament, s’ingressa 1 “mobico coin” per cada 10 euros gastats. La campanya ha estat ideada per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i està en marxa des d’aquest dilluns 22 de novembre i fins al 31 de desembre o fins a exhaurir els recursos disponibles. Es pot trobar més informació a concacomerç.cat i a mobico.cat.

CONCA COMERÇ

Conca Comerç és una plataforma impulsada per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) amb el suport de la Diputació de Barcelona. Des del seu naixement l'abril del 2020, dona resposta a la digitalització del comerç i la restauració, tot incentivant la compra i posant en valor el comerç local. Els establiments adherits hi publiquen ofertes, promocions i esdeveniments i poden generar codis de descompte propis i únics per aplicar als seus productes o serveis. L’usuari, hi pot trobar ofertes i promocions actualitzades i exclusives de Conca Comerç, així com sortejos, vals descompte i codis descompte que només trobarà a la plataforma.

MOBICO

MOBICO és el primer servei de vehicle elèctric compartit de la Conca d’Òdena que es va posar en marxa el 30 de setembre com a prova pilot de mobilitat intel·ligent i sostenible fora de les grans àrees metropolitanes. El projecte l’impulsen la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, l’Associació de municipis per la Mobilitat i Transport Urbà (AMTU), l’Ajuntament de Castellolí, SEAT:CODE i Circuit Parcmotor Castellolí. Els vehicles Mobico –cotxes i motos– es poden trobar en diferents punts d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí, i per utilitzar-los només cal baixar-se l’APP Mobico. Més informació a mobico.cat.

Darrera actualització: 26.11.2021 | 13:06