Com posicionar millor la nostra web a internet, el nou taller gratuït de la MICOD per comerciants

Dilluns, 25 d'octubre de 2021 a les 00:00

Com podem fer que la nostra web estigui més ben posicionada al Google i a la resta de buscadors? Quines estratègies podem fer servir per fer la nostra web més visible? Què són el SEO i el SEM i com els podem aplicar? Són algunes de les respostes que respondrà el taller “Posicionament a internet: fes més visible el teu negoci” que tindrà lloc el dia 3 de novembre.

El seminari l’organitza la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, dins del programa per la digitalització del comerç “Digitalcommerce Conca. La formació és gratuïta i oberta a tots els responsables de comerços, parades de mercat, restaurants o serveis ubicats als set municipis de la Conca d’Òdena (Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí).

El curs tindrà lloc el 3 de novembre de 15h a 16.30h i l’impartirà l’enginyer de software Alberto Sánchez, cofundador de Bit-Data i CompraKm.0. Tindrà lloc de manera presencial a la seu d’Ig-Nova Empresa (c/Lleida, 78 d’Igualada), i també es podrà seguir en format virtual. Tant per assistir-hi presencialment com virtualment, cal confirmació prèvia omplint el següent formulari.  Per a més informació es pot contactar amb el correu comerc@micod.cat .

Darrera actualització: 25.10.2021 | 09:56