Bones pràctiques dins del projecte Reinmet: Filinox i vocacions industrials

Dimarts, 28 de gener de 2020 a les 00:00

Avui hem anat a Ràdio Igualada a presentar l' experiència viscuda per Miquel Ribalta, gerent de l' empresa Filinox S.A  i Ivan López, participant del curs de Manteniment industrial, dins de les actuacions previstes en el programa Reinmet.

Miquel Ribalta  ens ha explicat l' experiència viscuda de contractar Ivan López  després de finalitzar l' acció formativa en Manteniment Industrial. Miquel ha destacat la importància de les relacions entre empresa, Reinmet i alumne. També considera de cabdal importància fomentar les vocacions industrials i l' interés en el sector del metall entre els més joves.

Ivan López ens ha explicat com l' ha beneficiat el seu pas pel projecte tot agraïnt l' oportunïtat donada per empresa, acció formativa realitzada i tutorització. Destacant en tot moment la importància de tenir una bona actitud.. 

Actualment la MICOD esta realitzant la tercera acció formativa centrada en Soldadura i la setmana vinent els alumnes començaran la formació pràctica al Taller. 

A continuació us deixem l' enllaç del podcast: 

https://radioigualada.cat/lacarta/podcast-espai-empresa-ueanoia-dimarts-28-de-gener-de-2020/

Trobareu a l' equip de la MICOD al 93.805.04.09, personalment a les seves oficines a l' Avinguda Mestre Muntaner, 86 o bé a la seva web micod.cat

Darrera actualització: 28.01.2020 | 10:59

Imatges

filinox