Anul·lades les activitats programades en l' agenda del 8M.

Dimarts, 24 de març de 2020 a les 00:00

Anul·lades les activitats programades en l' agenda del 8M.

Les regidores d’Igualtat dels municipis que formen part de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) van presentar aquest dimecres cinc de març  l’agenda d’activitats que han organitzat conjuntament per commemorar la celebració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona. La regidora d’Igualada, Carlota Carner, va ser l’encarregada d’explicar els actes més destacats i va subratllar que “continuem posant de manifest la importància de seguir treballant, dones i homes, per aconseguir la igualtat real i efectiva de les persones i de l’eliminació de la discriminació per raons de gènere”.

L’agenda, que es va repartir pels diferents equipaments municipals, alguns establiments privats i al web www.micod.cat, inclou fins a 62 activitats, a més d’exposicions impulsades des d’entitats i des de les administracions. La portada del díptic que recull tots aquests, és la portada guanyadora del VII Concurs de Cartells del 8 de març, i “és un recordatori al llegat històric de les dones que ens han precedit en la lluita feminista, i sense les que avui no seriem on som”. L’acte central del 8M s’ havia de portar a terme a l’Institut Pere Vives Vich, el dia 13 de març .

Atesa la situació creada per l' evolució del coronavirus i seguint les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya la MICOD ha decidit suspendre les activitats programades en l’ agenda del 8M desde el dia 12 de març.

Darrera actualització: 24.03.2020 | 15:33