Les Regidories d’Igualtat de la MICOD visibilitzen el col•lectiu LGTBI

Divendres, 10 de maig de 2019 a les 00:00

El 17 de maig es commemora a nivell mundial el Dia Internacional contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia (LGTBIfòbia) i des de les Regidories d’Igualtat i LGTBI dels municipis de la Mancomunitat es promouen diferents actes de sensibilització i prevenció de la LGTBIfòbia i de visibilització del col·lectiu.

Les accions s’iniciaran la setmana del 17 de maig, i aniran acompanyades d’activitats com l’exposició de llibres i literatura especialitzada a les biblioteques dels municipis, la visibilització de la bandera LGTBI als balcons dels ajuntaments i també la pintada d’un mural a l’Avinguda Gaudí d’Igualada. El mural impulsat per les Àrees d’Igualtat de la MICOD compta amb la col·laboració de l’alumnat de l’Escola d’Art La Gaspar i el col·lectiu Gràfica Activa qui guiarà el treball. També s’ha comptat amb persones del col·lectiu LGTBI per a fer el disseny del mural. Aquest es pintarà durant el dia 17 de maig i s’anima a tothom a participar fent-se una foto en el mural i penjant-la a les xarxes amb el hastag #transformalamirada.

Les regidores d’igualtat dels municipis d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, La Pobla de Claramunt, Òdena, Jorba i Castellolí, impulsen així el seu compromís en la lluita contra l’LGTBIfòbia fomentant la igualtat, la justícia i la llibertat de totes les persones, sense discriminacions. La commemoració del 17 de maig també vol visibilitzar la lluita i les reivindicacions històriques del col·lectiu.

Darrera actualització: 10.05.2019 | 13:13