Curs d'Iniciació al MANTENIMENT INDUSTRIAL

Divendres, 15 de febrer de 2019 a les 00:00

Des de la Micod obrim plaç d'inscripcions per la segona acció formativa del projecte ReinMET, per la promoció del sector del metall a l'Anoia, en l'especialitat "Iniciació al MANTENIMENT INDUSTRIAL"

Vist l'èxit de la primera de les accions formatives impulsades des del programa ReinMET, el curs de "Soldadura", i en base als resultats obtinguts en l'informe de "Detecció de Necessitats Formatives en el sector Metall de l'Anoia", s'aposta per una segona acció formativa orientada a oferir un perfil més polivalent de treballador/a a les empreses.

Es tracta d'una acció formativa d'una durada de 230 hores teòrico-pràctiques més un període de pràctiques a l'empresa (que pot oscil·lar entre 75h i 150h). És un curs molt intensiu, ja que la formació teòrico-pràctica té una durada de 2 mesos (pràctiques a part), del 29 d'abril al 28 de juny de 2019. Es realitzarà en horari de tardes a les instal·lacions d'Ig-nova així com a les de l'Institut Milà i Fontanals.

L'objectiu de la formació és dotar d'una base de coneixements a futur/es treballador/es del metall amb un primer bloc formatiu de caràcter més genèric, en què s'aprendrà a interpretar plànols, tipus de material, metrologia i aspectes bàsics de mecànica, juntament amb un segon bloc formatiu específic en manteniment industrial, en què es focalitzarà en la pneumàtica i la hidràulica així com en la mecanització de peces (torn i fresa). Finalment, l'alumnat podrà obtenir el carnet de carretó.

La formació està totalment subvencionada i, a més, es pot gaudir d'una beca econòmica en finalitzar el període de formació sempre i quan s'hagi complert amb l'assistència obligatòria, i amb aprofitament, tant durant la formació teorico-pràctica com en el període de pràctiques.

Si ets major de 18 anys, estàs inscrit al SOC (ja sigui com a DONO o en millora d'ocupació) i tens estudis, almenys, d'ESO/Graduat Escolar, no ho dubtis i inscriu-te al curs!

La data límit per inscriure’t és l'1 d'abril del 2019.

Per inscripcions i/o més informació:

Ig-nova Empresa
938050409
ocupacio@micod.cat

Darrera actualització: 15.02.2019 | 09:30