28 de maig Dia internacional d'acció per la salut de les dones.

Dijous, 28 de maig de 2020 a les 00:00

Avui 28 de maig és el Dia internacional d'acció per la salut de les dones. Les regidores d'igualtat de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena- MICOD volem posar de manifest que el sexe i el gènere marquen diferències en l'àmbit de la salut de les persones i volem trencar amb la mirada androcentrista que impera en aquest àmbit.

 

Com bé sabem la salut no és purament una qüestió biològica, és bio psicosocial ja que en els processos de salut i malaltia hi intervenen factors socioeconòmics, emocionals i d'herència genètica. Per tant, homes i dones emmalaltim de maneres diferents i aquest aspecte és quelcom que cal treballar amb l'objectiu d'assolir una igualtat de gènere real.

 

Enguany, donada la situació d'excepcionalitat que estem vivint, les activitats previstes per aquesta diada les fem en format digital a través de la plataforma ZOOM.  Les regidores d'igualtat de la MICOD us convidem a participar-hi i a seguir informant-nos i formant-nos per apoderar-nos de la nostra salut i els nostres cossos. Us informem que, uns dies previ a la seva celebració, publicarem el link per a la seva inscripció.

Darrera actualització: 28.05.2020 | 09:44

Imatges

Programa 4 de juny programa 15 de juny