XERRADA-COL·LOQUI

Del 23 a les 16.00 h al 24 de novembre de 2023 a les 17.30 h

XERRADA-COL·LOQUI: Abordatge de les violències institucionals des de la perspectiva de gènere, a càrrec d’Assumpció Perlas, advocada del SIAD de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena.

Discriminem, obstaculitzem o impedim l’exercici dels drets humans i l’accés a les polítiques públiques de les dones migrades? La llei d’Estrangeria està pensada com a una eina de control de la immigració?  Existeix el dret de tota persona a circular lliurement, art. 13 de la Declaració Universal dels Drets Humans?

Inscripció prèvia: https://forms.gle/ZuWjEzZwLxCMLrB98

Ho organitza: Servei d’informació i atenció a les dones de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena

 

 

Les violències masclistes no s’eliminaran soles

Cada 25 de novembre, el món s'uneix en un crit d'urgència contra les violències masclistes. Durant les setmanes prèvies i posteriors al 25N, la nostra agenda és plena d'activitats de reflexió, acció, reivindicació i visibilització.

Us presentem una agenda que inclou xerrades d'expertes que aprofundeixen en l'impacte de les violències masclistes a la nostra comunitat. També podreu participar en tallers pràctics que us ensenyaran a crear espais segurs i a promoure l'educació en igualtat de gènere i els feminismes. A més, gaudireu d'esdeveniments culturals que celebren la força i l'agència de les dones a través de la música, el cinema, la pintura o la dansa.

La commemoració del 25N també ens recorda que això ha de ser un impuls continu. Volem que les converses, les reflexions i les accions perdurin més enllà d'aquestes dates. L'eliminació de les violències masclistes és un compromís constant que implica la reflexió individual, la revisió d'estereotips de gènere, la desconstrucció de normes imposades i posar fi a la impunitat que ha emparat el masclisme.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Auditori del Centre Cívic Nord

Darrera actualització: 20.11.2023 | 15:55