Espectacle Bomber(s)

Del 5 al 7 d'octubre de 2018 (De 21.00 h a 19.00 h)

NO ÉS NO. PERÒ QUÈ PASSA QUAN UNA NOIA MENTALMENT LIMITADA, QUE CREU QUE QUAN S’ESTIMA NO ES POT DIR QUE NO, S’ENAMORA PERDUDAMENT D’UN ATRACTIU BOMBER SENSE CAP MENA D’ESCRÚPOLS?

La Noia que diuen que és mentalment limitada es va enamorar del bomber atractiu i es va construir una història d’amor. Ell es va divertir amb ella, fins al punt de compartir-la amb els seus companys. Ella va creure que quan estimes no es pot dir “no” i no ho va fer. Ara es retroben al judici. Veurem quin valor té la paraula d’una noia mentalment limitada contra la d’un bomber atractiu.

Bomber(S) és un espectacle colpidor que posa en escena sense eufemismes i dient les coses pel seu nom tres temàtiques: sexe, consentiment i discapacitat psíquica; i ho fa sense grolleries, violència, provocacions ni moralines, amb una interpretació excel·lent que li ha valgut a l’actriu Mariantònia Salas el Premi a la millor interpretació femenina de les Illes Balears 2017.

Aquest espectacle, nascut d’una aliança entre Catalunya i França, parteix d’un text excel·lent del reconegut dramaturg Jean-Benoit Patricot que ha estat brillantment traduït i dirigit per Jordi Vilà. La història fuig del maniqueisme i posa en escena una realitat complexa i polièdrica, colpidora i, sobretot, necessària.

Darrera actualització: 02.10.2018 | 12:03