TALLER INTERGENERACIONAL: Teixint papallones

Dilluns, 20 de novembre de 2023 de 15.30 h a 17.00 h

Taller on es faran papallones amb ganxet amb l’objectiu d’associar la papallona com a símbol en contra de la violència de gènere i generar un debat intergeneracional, tot produint un canvi en la nostra societat.

Ho organitzen: Regidories d’igualtat, gent gran i joventut de l’Ajuntament de La Pobla de Claramunt.

Les violències masclistes no s’eliminaran soles

Cada 25 de novembre, el món s'uneix en un crit d'urgència contra les violències masclistes. Durant les setmanes prèvies i posteriors al 25N, la nostra agenda és plena d'activitats de reflexió, acció, reivindicació i visibilització.

Us presentem una agenda que inclou xerrades d'expertes que aprofundeixen en l'impacte de les violències masclistes a la nostra comunitat. També podreu participar en tallers pràctics que us ensenyaran a crear espais segurs i a promoure l'educació en igualtat de gènere i els feminismes. A més, gaudireu d'esdeveniments culturals que celebren la força i l'agència de les dones a través de la música, el cinema, la pintura o la dansa.

La commemoració del 25N també ens recorda que això ha de ser un impuls continu. Volem que les converses, les reflexions i les accions perdurin més enllà d'aquestes dates. L'eliminació de les violències masclistes és un compromís constant que implica la reflexió individual, la revisió d'estereotips de gènere, la desconstrucció de normes imposades i posar fi a la impunitat que ha emparat el masclisme.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Ateneu Gumersind Bisbal

Darrera actualització: 20.11.2023 | 15:46