Medi ambient

Setmana Europea de l'Energia Sostenible

La Mancomunitat juntament amb els municipis que la integren uneixen esforços i disponibilitats econòmiques per poder gestionar i desenvolupar serveis d’interès comú, un dels quals és  el medi ambient. S’organitzen  campanyes, es comparteixen recursos i en definitiva s’intenta acostar propostes d’activitats a la ciutadania per tal de difondre el missatge de preservar el medi ambient. 

A través de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible la Mancomunitat ofereix a la població dels diferents municipis que la integren una agenda coordinada d’actes i events.

L’objectiu d’organitzar accions conjuntes durant la Setmana de l’energia i les setmanes anteriors i posteriors, és difondre entre la població i sobretot als més joves, l’ús de l’energia d’una manera més conscient, més intel·ligent i en definitiva més sostenible per a tots i per al planeta.

En els darrers anys, s’està portant a terme una oferta conjunta d’activitats al voltant de la setmana de l’energia sostenible que consisteix en aglutinar les diferents activitats que proposa cada municipi a més de les organitzades directament per la Mancomunitat.

Un cop recollides totes les activitats, es difon una agenda per comunicar a la població què és el que es fa durant, o al voltant, de la setmana de l’energia sostenible. S’acostuma acompanyar d’una campanya de sensibilització en les dates de la setmana europea de l’energia relacionada amb l’eficiència energètica, estalvi d’energia i lluita contra el canvi climàtic.

Per més informació podeu consultar l'agenda d'actes que trobareu adjunta a la dreta.

 

  • No s'han trobat resultats.
Darrera actualització: 02.06.2017 | 13:35
Darrera actualització: 02.06.2017 | 13:35