Comerç

Reactivem el comerç de la Conca d’Òdena

Reactivem el comerç de la Conca d’Òdena

Des de mitjans de 2020 la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) tira endavant diverses accions de suport al comerç local, amb la unitat i determinació dels 7 alcaldes de la Conca i el suport de la Diputació de Barcelona, per tal de reactivar un sector que ha patit amb molta duresa les conseqüències de la pandèmia.

Convocatòria oberta: Digitalcommerce Conca

“Digitalcommerce Conca” és un projecte d’acompanyament en la digitalització del comerç local, adreçat a petites empreses i autònoms ( comerç, parada de marcat i restauració ) amb activitat a la Conca d’Òdena.

Si tens un comerç i estàs interessant a participar-hi,   visita aquest enllaç  .

La plataforma Conca Comerç (concacomerc.cat) aglutina el comerç i la restauració de proximitat i permet fer les compres i comandes online. Es tracta d’una iniciativa que es va tirar endavant els mesos més crítics del 2020 amb el suport dels ajuntaments d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí i de les organitzacions Igualada Comerç, Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca d’Igualada, Nou Centre d’Igualada, Vilanova Comerç, Montbui Comerç, Comerç d'Òdena i el gremi de Restauració i Hosteleria. Ara s’amplia l’abast de la plataforma per incorporar-hi nous negocis de proximitat, promocionar-la per atraure consumidors i dotar-la de nous continguts i funcionalitats.

A més, la MICOD té en marxa les campanyes “Compro a casa” o el “Vens o vinc” centrada en els establiments de restauració que ofereixen menjar per emportar.

La Mancomunitat també estableix aliances amb entitats i actors socioeconòmics del comerç i l’hostaleria de la Conca per validar totes les accions previstes i poder recollir propostes i demandes que el sector pugui anar plantejant en cada moment al llarg del projecte. A banda, es destinarà una part del pressupost a finançar, com a mínim, quatre projectes provinents de les diferents entitats de comerç de la Conca.

 

 

Darrera actualització: 24.05.2021 | 11:36
Darrera actualització: 24.05.2021 | 11:36