Mostra Internacional de Films de Dones

L'Àrea d'igualtat de gènere i LGTBI de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena apropa la Mostra internacional de films de dones a la Conca d'Òdena en el seu programa itinerant Conegudes (també) a casa.

La Mostra Internacional de Films de Dones és un espai concebut per a donar a conèixer la història i el present de la creació cinematogràfica femenina i per convidar als diferents públics a descobrir la circulació de noves mirades presents en el cinema de les dones, mirades que estan enriquint i transformant les pràctiques culturals, que demostren el compromís de les cineastes amb la complexitat de les realitats i els debats del seu temps i que estan renovant el conjunt de la creació audiovisual.

El Conegudes (també) a casa és el programa itinerant de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona que posa a l’abast de diferents ajuntaments de la demarcació territorial de Barcelona un conjunt de pel•lícules dirigides per cineastes catalanes.

Les projeccions són gratuïtes i compten amb presència de les directores i de l'acompanyament d'una programadora de la Mostra. 

Aquest any 2021 torna la Mostra a Igualada, Jorba i Vilanova del Camí.

Darrera actualització: 15.03.2022 | 10:19
Darrera actualització: 15.03.2022 | 10:19