Salutació del President

Us vull donar una cordial benvinguda a la nostra nova pàgina web, renovada i actualitzada i molt més intuïtiva i funcional.

L’objectiu amb aquesta pàgina és mantenir una relació més estreta amb la ciutadania dels municipis de la Conca d’Òdena i donar a conèixer fora del nostre territori els projectes que duem a terme. Alhora, volem facilitar tots els tràmits electrònics amb els quals cada vegada més hi hem de conviure.

El principal repte del president i dels alcaldes delegats de les diferents àrees d’aquesta institució és realitzar actuacions mancomunades que aportin millores al territori i facilitin el nostre funcionament com a tal.

Aquesta voluntat ens esperona a anar millorant la nostra presència a la xarxa com un element que ens uneix des de la distància física.

Us convido a explorar la nostra pàgina, a inscriure-us en el nostre butlletí electrònic i a sol·licitar informació de tot allò que us desperti interès. Però també us animo a participar activament de tots aquells actes que es promoguin des de la nostra entitat.

Espero que la vostra visita us ajudi a conèixer millor la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena i a informar-vos de les activitats i projectes que està duent a terme.

Construïm xarxa, construïm territori, construïm Conca d’Òdena.

Una cordial salutació.

Marc Castells i Berzosa
President de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena

Darrera actualització: 13.11.2018 | 09:33

Imatges

Darrera actualització: 13.11.2018 | 09:33