Factura electrònica

El Congrés dels Diputats de l’Estat ha aprovat la Llei 25/2013, de 27 de desembre, d’Impuls de la Factura Electrònica i Creació del Registre Comptable de Factures al Sector públic, amb la qual s’obliga a les persones jurídiques proveïdores que hagin lliurat béns o prestat serveis a l’Administració Pública a expedir i remetre la factura només en format electrònic i a la seva presentació a través d’un punt únic telemàtic d’entrada a partir del dia 15 de gener del 2015.

Amb motiu d’aquest canvi normatiu, i amb la voluntat d'acostar-nos a les noves formes de relació que utilitzen les tecnologies i els procediments de la administració electrònica, la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena posa a la vostra disposició diferents eines per ajudar-vos a posar en pràctica aquest nou procediment.

Codificació del servei de destí de les factures

Els codis DIR3 serveixen per diferenciar el servei a qui van adreçades les factures. Aquests codis varien en funció del servei amb qui heu fet la contractació.

Per això us demanem  que col·loqueu els codis DIR3 a les vostres factures, per tal que aquestes arribin automàticament al servei a qui correspongui la seva tramitació i ens permeti millorar-ne la gestió i reduir-ne els seus terminis de pagament.

El codi DIR3 és L05080041

Punt d'entrada de factures electròniques de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena

Darrera actualització: 26.11.2021 | 13:22
Darrera actualització: 26.11.2021 | 13:22