Protecció de dades

Protecció de dades personals

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena, a través de la seva pàgina web www.micod.cat garanteix un nivell adequat de protecció de les persones físiques titulars de les dades, d’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (679/2016) amb total lleialtat, licitud i transparència.

Responsable del tractament

  • Identitat: Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena
  • NIF: P0800095B
  • Adreça postal: Plaça de l’Ajuntament, 1 - 08700 Igualada.
  • Telèfon: 938031950

Finalitat del tractament de les seves dades i conservació:

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena tracta les dades personals dels interessats a través de la seva pàgina web amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds d’informació a través del nostre formulari de contacte. Conservarem les dades recollides per a aquesta finalitat durant el període de temps requerit per atendre i gestionar la seva sol·licitud.

Legitimació per al tractament

La base jurídica per al tractament de les seves dades és l’exercici de les funcions publiques que ens són pròpies com a Administració Local.

Destinataris de les seves dades

Les seves dades únicament seran cedides a altres administracions publiques quan l’exercici de les funcions publiques ho requereixi o per obligació legal. En cap altre cas cedirem les seves dades a tercers públics o privats.

 

 

Darrera actualització: 15.06.2018 | 13:20
Darrera actualització: 15.06.2018 | 13:20