La MICOD ofereix un seminari gratuït sobre protecció de dades per a establiments comercials

Dilluns, 22 de novembre de 2021 a les 00:00

La legislació sobre protecció de dades és complexa i per a les petites empreses pot esdevenir un maldecap complir la normativa vigent en el dia a dia. És per això que la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ofereix un seminari gratuït a tots els establiments comercials dels set municipis de la Conca d’Òdena, on es donaran els coneixements bàsics per gestionar, administrar i controlar les dades de caràcter personal tant de clients com de treballadors, especialment en l’ús de les eines tecnològiques i les xarxes socials, i on també s’explicaran mesures de seguretat per millorar la protecció de les dades.

El seminari “Protecció de dades al teu negoci” forma part del programa “Digitalcommerce Conca”, anirà a càrrec de l’empresa especialitzada en el sector Global Legal Data, i tindrà lloc dilluns 29 de novembre de 15.30 a 16.30h en format exclusivament on line. La formació és gratuïta i oberta a tots els responsables de comerços, parades de mercat, restaurants o serveis ubicats als set municipis de la Conca d’Òdena (Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, la Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí). Cal confirmació prèvia d’assistència omplint aquest formulari. Per a més informació es pot contactar amb el correu comerc@micod.cat.

Digitalcommerce Conca és un ambiciós projecte de digitalització del comerç local que s’emmarca en el pla de suport al comerç de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena finançat amb 250.000 euros per la Diputació de Barcelona. El projecte ajuda de manera personalitzada a quaranta comerços a digitalitzar-se, i també ofereix cada mes seminaris grupals de formació transversal en l’àmbit de la comunicació i la digitalització oberts a tots els establiments comercials.

Darrera actualització: 26.11.2021 | 13:10